פורסם 2012 במאי 2413 שנים שלום,איזה דברים צריך לקחת בתיק? ולאילו הכנות צריך להתכונן?הבנתי צריך לקחת תיק לשבועיים.אשמח אם מישהו שעבר תהליך חיול יספר על התהליך!טירונות 02 כנראה, איכן אני יוכל לבצע את הטירונות?תודה!
פורסם 2012 במאי 2413 שנים חפש בגוגל "ציוד טירונות" או "ציוד גיוס" יש פול אתרים שמספרים הרבה שקיות זה חשוב (ואף פעם לא מציינים) תעשה במחנה 80 או בניצנים, הולך להיות שכונה, תהנה
פורסם 2012 במאי 2413 שנים בעיקרון כל מה שכתוב לך במכתב גיוס. קח מצעים (לא יודע אם עדיין מחלקים סקביאס). אל תקנה שום ציוד בריקושט וכו' במיוחד בטירונות כזאת! תגיע לצבא ליחידה הקבועה שלך משם תיראה כבר מי מו מה... הטירונות שלך תיהיה קצרה 3 שבועות (עד חודש אם לא יהיה כוח עבודה בבסיס). אם אין לך מוגבלויות או אחוז נכות אין לך מה להתכונן לשום דבר... קח הכל בסבבה ובכיף גם את הצעקות וגם את העונשים אם יהיו... הכי חשוב בשום מיקרה! אל תשכח לקחת כפכפים! תהנה טירונות זה התקופה הכי יפה בצבא...
פורסם 2012 במאי 2413 שנים מחבר איך כל עניין המקלחות\שירותים שם? (אין לי בעיה לעשות בחוץ... יש לי בעיה עם אנשים שמסתכלים)
פורסם 2012 במאי 2413 שנים צר לי לבשר לך ..אבל הולכים לראות לך את הבולבול.מקלחות משותפות + שירותים - תאים לכל מקלחת/שירותים. אולי תזכה לנחמה אם לא שברו את הדלתות.
פורסם 2012 במאי 2513 שנים תעשה במחנה 80 או בניצנים, הולך להיות שכונה, תהנה בזיקים כבר לא עושים טירונות?
פורסם 2012 במאי 2513 שנים בעיקרון כל מה שכתוב לך במכתב גיוס. קח מצעים (לא יודע אם עדיין מחלקים סקביאס). אל תקנה שום ציוד בריקושט וכו' במיוחד בטירונות כזאת! תגיע לצבא ליחידה הקבועה שלך משם תיראה כבר מי מו מה... הטירונות שלך תיהיה קצרה 3 שבועות (עד חודש אם לא יהיה כוח עבודה בבסיס). אם אין לך מוגבלויות או אחוז נכות אין לך מה להתכונן לשום דבר... קח הכל בסבבה ובכיף גם את הצעקות וגם את העונשים אם יהיו... הכי חשוב בשום מיקרה! אל תשכח לקחת כפכפים! תהנה טירונות זה התקופה הכי יפה בצבא... עד מתי נתקלח עם כפכפים... נוב' 11 ערבים... קרם נגד שפשפות אחי שטויות, כל מה שהוא צריך זה כמה בוקסרים טובים וזהו.
פורסם 2012 במאי 2513 שנים בזיקים כבר לא עושים טירונות?לא, ביטלו לפני 3 שנים ועכשיו רק 03היתי שם בין המחזורים האחרונים לדעתי
פורסם 2012 במאי 2513 שנים מחבר הבנתי, יש מישהו שעשה טירונות באחת מהמקומות ויכול להגיד לי מה כדאי מאוד להביא? -הבנתי שכפכפים.
פורסם 2012 במאי 2513 שנים עניתי לך הכי בהתחלה, חפש בגוגל רשימת ציוד שצריך להביא, זה לא שלכל מקום צריך להביא משהו מיוחד, או שצריך להביא משהו מיוחד באופן כללי.לדוגמאhttp://www.shavuz.co.il/recruit/article.asp?artid=793&secid=1185תחפש עוד כמה רשימות ותעבור מה נראה לך רלוונטי
פורסם 2012 במאי 2513 שנים לא, ביטלו לפני 3 שנים ועכשיו רק 03היתי שם בין המחזורים האחרונים לדעתיבאיזה שנה?אני הייתי באוגוסט 2007.לילה אחרון שהיה את הקסאם עם השלושה נפגעים.
פורסם 2012 במאי 2513 שנים מצחיק שזה היה הלילה הראשון שליממה ששמעתי בהתחלה החליטו להפסיק עם הטירונות בבט"ר ואחרי זה אישרו רק ל03.
פורסם 2012 במאי 2513 שנים מחבר לדוגמאhttp://www.shavuz.co.il/recruit/article.asp?artid=793&secid=1185עברתי על זה עוד אתמול, בגלל שאלתי אם יש משהו מיוחד שצריך להביא חוץ ממה שומופיע שם.לגבי וזלין - בשביל מה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.