פורסם 2012 במאי 2413 שנים יש לי כרטיס מסך ג׳יפורס 8400 וכנראה שמרוב החום אחד הרכיבים התבקע וממש נקרע כל החלק העלין שלו, ויש עוד שני רכיבים מנופחים שכנראה גם עומדים להתבקע ( רכיבים= גלילים קטנים בגובה 1-2 ס״מ)כאשר המחשב קר ולא עבד כל הלילה , אפשר להפעיל את המחשב אבל אחרי 2 דקות רואים שלג צבעוני ולא ניתן לראות כלום.אני מעדיף לתקן ולא לקנות חדש.איפה מתקנים כרטיסי מסך ? והאם הרכיבים הללו יקרים להחלפה ?
פורסם 2012 במאי 2413 שנים אף אחד לא הולך לתקן לך כרטיס מסך, בטח שלא כרטיס שעולה היום (היכן שהוא נמכר בכלל) פחות מ150 שקל. תיקון עצמאי של בעיה מהסוג שאתה מתאר הוא אפשרי, אלא שאם אתה לא יודע אפילו שלאותם רכיבים שהתנפחו והתבקעו קוראים "קבלים" (ומה זה בכלל "כל החלק העליון"?), בלשון המעטה אין לך הידע באלקטרוניקה להתעסק בזה.
פורסם 2012 במאי 2413 שנים מחבר היי ברק , לא אין לי אחריות עליו לצעריויק, היכן ניתן להשיג את הכרטיס הזה ב150 שח ? אשמח לקבל קישור או הכוונה היכן ניתן למצוא.החלק העליון = החלק העליון . היכן שנמצאות נקודות התורפה של הרכיב .החלק העליון של הגליל. בקשר לתיקון , מה הקשר בין אי ידיעת השם של הרכיב לבין הידע כיצד לשלוף אותו בעזרת מלחם ולהלחים רכיב חדש ?בכל מקרה , מהיכן ניתן להשיג את הקבלים הללו ? תודה והמשך יום טוב
פורסם 2012 במאי 2413 שנים תעביר את הדיון לאלקטרוניקה ומודינג, זו ההתמחות שלהם. הקבלים שהתנפחו עולים משהו כמו 5 ש"ח לאחד. הערכים שלהם כתובים עליהם. וזו לא תורה מסיני להחליף.
פורסם 2012 במאי 2413 שנים http://www.tms.co.il/product/10702כרטיס עדיף (רק אם אין לך צורך בכרטיס ג'יפורס מסיבה כלשהי), אפשר למצוא גם בחנויות אחרות במחיר דומה
פורסם 2012 במאי 2413 שנים יש הבדל בין מעבדות מחשבים ( שם אין ולא צריך להיות מלחם ) לבין חנויות לרכיבי אלקטרוניקה, שמהן יש די הרבה בשדרות הר-ציון בת"א , ליד התחנה הישנה. שם, בחנויות, גם תשיג את הקבלים האלה. אפשרות ב' , אם כי קצת יותר יקרה, ללכת למעבדה לתיקון טלויזיות, שם זה יעלה לך כ - 50 ש"ח ( התיקון ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.