עבור לתוכן

מתח מקסימלי ל-5770HD

Featured Replies

פורסם

אני עושה OC ל-5770HD, הטמפ' בסדר אבל יש ארטיפיקטים = אני צריך לעלות מתח.

מהו המתח המקסימלי לכרטיס הנ"ל?

וזכור לי שקראתי איפשהו שהכרטיס הזה יכול לעבור חופשי את ה-100 מעלות, או שלא הבנתי נכון/טמטום?

פורסם

הטמפ' המקסימלית שמומלצת לכרטיס זה 100 מעלות בערך. מתח תעלה כל פעם קצת, עד שיעלמו הארטיפקטים, תעלה תדרים ושוב את אותו הדבר. המתח המקסימלי זה מה שמאפשרת לך התוכנה, אבל אין לך צורך לטחון את הכרטיס כי מתישהו יגיע מצב שכמות המתח שתצטרך לתת לא תהיה שווה את הביצועים שתקבל. לפי שיפור הביצועים במשחקים או בתוכנות המאמץ אתה תדע מתי כבר לא שווה לך להוסיף עוד מתח, או לפי הטמפ'.

פורסם
  • מחבר

הטמפ' המקסימלית שמומלצת לכרטיס זה 100 מעלות בערך. מתח תעלה כל פעם קצת, עד שיעלמו הארטיפקטים, תעלה תדרים ושוב את אותו הדבר. המתח המקסימלי זה מה שמאפשרת לך התוכנה, אבל אין לך צורך לטחון את הכרטיס כי מתישהו יגיע מצב שכמות המתח שתצטרך לתת לא תהיה שווה את הביצועים שתקבל. לפי שיפור הביצועים במשחקים או בתוכנות המאמץ אתה תדע מתי כבר לא שווה לך להוסיף עוד מתח, או לפי הטמפ'.

100 מעלות?

בדרך כלל לא מומלץ לעבור את ה-85, לא ככה?

לכמה אתה מאמין שאפשר להגיע איתו (שיפור באחוזים)?

פורסם

85 זה עוד סביר, 90+ זה כבר חשוד וצריך לבדוק איפה הבעיה. בכל מקרה הליבה של הכרטיס יכולה לעמוד עד הטמפ' המקסימלית המומלצת בלי שיקרה לה שום נזק.

בעיקרון לכל כרטיס יש את היכולות שלו בOC. זה תלוי בעיקר באיכות הליבה שנפלת עליה ובגרסה שקנית (רפרנס או גרסה אחרת). רוב הכרטיסים האלה מגיעים לאזור ה-950 לליבה ו1400 לזיכרונות כמובן שזה כולל העלאת מתחים.

פורסם
  • מחבר

כרגע אני על 1325 + 940 עם העלאת מתחים ל-1149MV על, כן כן, 80 מעלות.

אני אנסה לשים על 1400 + 960 ולהעלות מתחים עד המקסימום שאצליח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים