עבור לתוכן

בדיקה של מערך כרטיסי מסך 6850

Featured Replies

פורסם

שלום קניתי לפני שבוע כרטיס מסך 6850 ועשיתי מערך.. עכשיו אני משחק BF3 על HIGH וישלי ירידות FPS מאוד מעצבנות עכשיו מה שנראה לי זה שרק כרטיס מסך אחד עובד והשני לא.. איך אני יכול לדעת ששניהם עובדים במהלך המשחק?.. ישלי את כל התוכנות שבדקות OCCT וכאלה תודה.

פורסם

תוריד GPUZ ותעלה תמונה. רוב הסיכויים שהזיכרון ניגמר (קורא לי הרבה עם ה-570 שיש לו יותר זיכרון מזוג 6850).

בנוסף מה המפרט המלא כולל רזולוציית המסך?

פורסם
  • מחבר

תוריד GPUZ ותעלה תמונה. רוב הסיכויים שהזיכרון ניגמר (קורא לי הרבה עם ה-570 שיש לו יותר זיכרון מזוג 6850).בנוסף מה המפרט המלא כולל רזולוציית המסך?

איזה עוד תוכנות יש חוץ מימנה והמפרט שלי הוא

מעבד I5 3550

לוח אם: Z68 MAֹ-D2H-B3

ראם: 4 GB 1333MHZ

מארז LANCOOL K 62

מערך כרטיסי מסך 6850

ספק CORSAIR 600 CX

הרזולוציה 1920 על 1080

פורסם

דומה לשלי... (המפרט)

מה הבעיה בתוכנה? היא אפילו לא מצריכה התקנה.

פורסם
  • מחבר

דומה לשלי... (המפרט)

מה הבעיה בתוכנה? היא אפילו לא מצריכה התקנה.

תוכל להסביר לי מה לעשות? ואיך אפשר להיכנס לתוכנה הזאת ודרך אגב ישלך גם BF3? אם כן גמלך יש ירידות FPS מוזרות כאלה?
פורסם

כן, זה בגלל שנגמר הזיכרון בכרטיס (לך יש רק 1GB לי יש קצת יותר (1.28GB), זה המצב אצלי לפחות.

http://www.techpowerup.com/downloads/2137/mirrors.php

תבחר מהקישור את השרת שאתה רוצה להוריד ממנו, אחרי שההורדה הסתימה תלחץ על הקובץ שהורד הוא ישאל תאשר לו לעשות שינויים בקשיח (או במה שהוא יבקש) ואחרי זה תבחר בלא להתקין עכשיו. אחרי זה תעלה תמונה. קשה?

פורסם
  • מחבר

כן, זה בגלל שנגמר הזיכרון בכרטיס (לך יש רק 1GB לי יש קצת יותר (1.28GB), זה המצב אצלי לפחות.

תבחר מהקישור את השרת שאתה רוצה להוריד ממנו, אחרי שההורדה הסתימה תלחץ על הקובץ שהורד הוא ישאל תאשר לו לעשות שינויים בקשיח (או במה שהוא יבקש) ואחרי זה תבחר בלא להתקין עכשיו. אחרי זה תעלה תמונה. קשה?

לא הבנתי איך זה קשור.. שיש 1 GB ששיחקתי אם כרטיס מסך אחד לא היה שום דבר ועכשיו יש תוכל להסביר לי תקשר..

פורסם

נתחיל מ-

פורסם
  • מחבר

נתחיל מ-

לא הבנתי מה הבעיה להסביר לי לפני שאני מוריד משו.. אנלא יוריד משו לפני שאני בטוח שאני צריך אתזה.. לא הבנתי מה הקשר.

תסביר את עצמך

פורסם

זו תוכנה שמראה לך נתונים על הכרטיס מסך (שם אתה יכול לראות אם הוא עובד ב-CFX\SLI) תדר הליבה והזיכרונות ועוד...

את התכנה ניתן שלא להתקין על המחשב אלא רק לפתוח אותה ואחרי זה למחוק (זה ניתן לבחירה בהפעלה של הקובץ).

פורסם
  • מחבר

תגיד יש סיכוי אני צריך לקנות 8 GB RAM? וזה יעזור כי ראיתי אנשים שקרה להם הבעיה הזאת והם קנו וזה עבר..

פורסם

אתה יכול להביא את המפרט המלא?

תראה אני לא יכול לעזור לך בצורה הזאת, אני צריך שתעלה צילום מסך של GPUZ.

פורסם
  • מחבר

I5 3550

: Z68 MAֹ-D2H-B3

ראם: 4 GB 1333MHZ

LANCOOL K 62

מערך

6850

ספק

600 CX

הרזולוציה 1920 על 1080

והורדתי את התוכנה אני לא כלכך מבין באיך לעלות תתמונה לאינטרנט.. וגם לא באלי שלפרסם דברים כאלה... תוכל להגיד לי על מה להסתכל ואני יעתיק לך בדיוק? יש סיכוי שזה בגלל 4 GB RAM? אני צריך 8?

פורסם

תצלם את המסך, תוריד את החלקים שלא קשורים לתוכנה מהצילום בעזרת הצייר ותעלה רק את החלון של התכנה. גם צילום של כל המסך לא יביא לנו פרטים על המחשב, אבל בשביל שתרגיש טוב. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים