עבור לתוכן

בעיית הגדלת\הרחבת סרט על כל מסך המחשב

Featured Replies

פורסם

הנני מעוניין לראות סרט במחשב, על כל מסך, שאני רואה סרט אז יש שוליים שחורים, רציתי לדעת אם יש אפשרות לראות על כל המסך עם כתוביות, בלי שוליים שחורים ושהסרט לא יהיה הפוך, אמרו לי שזה בגלל משהו עם 4:3

לא הבנתי.... אני רואה סרטים בתוכנה DIVX SUBTITLE Displayer, אם יש לך להמליץ לי על תוכנה שמסוגלת לנגן את הסרט בלי שוליים שחורים, לא הפוך ועל כל המסך, עם כתוביות.

(יש לי גםבי אס פלאייר, אבל כשאני מנגן סרט ומגדיל אותו על כל המסך אז הסרט מגמגם זז לא חלק! :'(

פורסם

אמור ליהיות לך בTASKBAR מן אייקון של מסך של מחשב עם צבע כחול בתוכו תלחץ עליו יהיה שם כמה אחוזים לחתוך מהשוליים לכתוביות או משהווו

תנסה תודיע אם זה לא עובד

פורסם

BS PLAYER

יש לך שם אפשרות לגודל התצוגה תשחק עם זה קצת אם אתה לא מצליח תגיד לי ואני אחקור לעומק...

פורסם

עם Mv2Player זה ממש לא בעיה.

תפעיל את הסרט עם התוכנה, שהכתוביות (בעלות או שם כמו של הסרט) באותה ספריה, ואז ENTER ושאתה רואה את התמונה עם הכתוביות על כל המסך תלחץ על המספרים בצד ימין של המקלדת עד שתגיע למה שאתה מחפש...

לדעתי אתה מתכוון לאופציה שמתקבלת כשלוחצים על 7 (בצד ימין ולא מעל האותיות - במקלדת).

נסה וספר...

פורסם
  • מחבר

פתרתי את הבעיה לבד, אני ממש מודה לכם על העזרה...

ולכחול הזה שאתה מתכוון קוראים DIVXG400

באמת בביאספלייר יש אפשרות, בתוכנה השניה אני לא משתמש, אני ינסה גם ;) תותחים אתם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים