עבור לתוכן

מחפש רמקולים למחשב עד 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שום סט רמקולים סאטלייסטי לא יכול להתעלות באיכות שלו על על זוג מדפיים איכותי. זה ששמעת אותם והם נראים לך ברמה גבוהה זה טוב ויפה, זה לא אומר שהם הצעקה האחרונה באיכות הסאונד. ניסית מדפיים? ניסית דגמים אחרים? בבקשה אל תמליץ על עיוור.

+1

הטרנד של "יש לי X וזה הכי טוב!" מבלי להשוות שום דבר אחר, כבר מתחיל להציק.

• תגובות 46
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

האמת... הסתבכתי...

כבר היה נראה לי שסגרתי על ה"מיקרולאב solo 4c" ואז...

אגב, לא הצלחתי להבין את "LosNir" מה כוונתך? על מה אתה ממליץ?

ועוד משהו, יש במיקרולאב הנ"ל יציאה לאוזניות? המחשב שלי נמצא במקום שמצריך יכולת גמישות בכדי להחליף לאוזניות.

(האמת שיש לי יציאה קידמית במארז, אבל משום מה הסאונד שנשמע משם גרוע מאוד וחסר. לא הצלחתי לפתור בעיה זו. אך אני מניח שזה נושא לאיזור אחר בפורום מכובד זה. אם אפשר לכתוב לי לאן זה מתאים? זה יכול לייתר את הצורך ביציאת אוזניות)

פורסם

הוא מתכוון שהסולו 4 עדיף על ה-2.1 המצ'וקמקים שההוא הציע לך.

אין להם יציאה לאוזניות, וגם אם היה אז כמו בכל רמקול אחר האיכות הייתה גרועה בדיוק או אפילו יותר ממה שאתה מתאר כשאתה מחבר לפורט הקדמי. אם אתה רוצה להחליף אוזניות ורמקולים בקצב תכוף וקשה לך בכל פעם לנתק ולחבר אז אתה יכול לקנות כרטיס קול עם יציאה לאוזניות ולרמקולים ביחד, כך ששניהם תמיד נשארים מחוברים ואתה רק מחליף בינהם דרך לוח הבקרה.

פורסם

או אם אתה רוצה ללכת על האופציה היותר "פושטית" פשוט תמשוך כבל מאריך אוזניות מהפאנל האחורי של המחשב קדימה ואז יהיה לך יותר נוח להחליף.

פורסם
  • מחבר

או אם אתה רוצה ללכת על האופציה היותר "פושטית" פשוט תמשוך כבל מאריך אוזניות מהפאנל האחורי של המחשב קדימה ואז יהיה לך יותר נוח להחליף.

אני מניח שיש איכויות גם בזה.

כמה אמור לעלות כבל מאריך ברמה סבירה?

פורסם

הרמקולים המצ'וקמקים,כבר לא נימכרים בארץ,אני השוותי אותם לשתי אוזניות שהמחיר של כל אחת,היא אלף שח.

פורסם

כל הכבוד לך אבל "ההשוואה המפורטת" שלך לא רלוונטית בכלל.

פורסם

הרמקולים המצ'וקמקים,כבר לא נימכרים בארץ,אני השוותי אותם לשתי אוזניות שהמחיר של כל אחת,היא אלף שח.

:lol::facepalm:

פורסם

זה מצויין לצחוק על רמקולים מצוקמקים,מהאיכפת לי אני,דבר אחד אני הבנתי

לא להמליץ על כלום,כי אחר כך אני לא ימצא אותם בחנות.

פורסם

אני לא צחקתי על הרמקולים. ;)

בכל אופן, פותח הת'רד, אני מקווה שעזרנו לך.

פורסם
  • מחבר

כן, עזרתם לי מאוד!

אני אזמין כנראה כבר מחר את המיקרולאב solo4c. ונודיע בהמשך את התרשמותי.

תודה רבה!

פורסם

נשמח לשמוע מה התרשמותך מהרמקולים. תעדכן אותנו :)

אגב, אני ממליץ בהמשך לשדך להם כרטיס קול טוב, מה שגם יפתור לך את הבעיה של הרמקולים והאוזניות (אם תצטרך המלצה תבקש).

פורסם

אני לא צחקתי על הרמקולים. ;)

בכל אופן, פותח הת'רד, אני מקווה שעזרנו לך.

אז יש לך איי קיו גבוהה,מגניב חח,-

כל הכבוד לך אבל "ההשוואה המפורטת" שלך לא רלוונטית בכלל.

מי קבע אם היא רלוונטית בכלל,אתה,מי אתה בכלללל חח,

בגללך יש בפורום שתי הודעות ביום.

פורסם

אתה מנסה בכח לקבל באן נוסף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים