עבור לתוכן

איפה אפשר להשיג פלטת חיזוק לכרטיס מסך כבד?

Featured Replies

פורסם

יש פלטת חיזוק?(הכרטיס הזה מאוד כבד HD7950) והוא תופס 3 סלוטים אז עם יש דבר כזה שיחזיק אותו ישר ויחזק אותו

שישב טוב במארז שלי למה יש לו קצת נטייה למטה מהמשקל.

צריך איזה משהו ישיב גם עליו המשקל..

אני פוחד שלא ישבר יום אחד nixweiss.gif

משהו כמו זה 46.jpg

פורסם

איזה מארז יש לך?

בגדול, כרטיס עם קירור 3 סלוטים מתחבר למארז ב3 ברגים, שזה אמור להספיק.. מה שכן, מומלץ להתקין כרטיס כזה במארז יציב ומחוזק, ולהשתמש בברגים ולא בפתרונות הTOOLLESS הנפוצים.

החלק שאתה שמת בתמונה מגיע בחלק ממארזים של COOLERMASTER, והוא מתחבר למקום מיוחד שלא קיים בכל מארז.. כך שלא מומלץ לחפש את החלק אם אין לך מארז תומך.

לדעתי, אם אתה לא מזיז את המחשב כל יומיים ממקום למקום(ואם כן, עושה זאת לאט ובזהירות), הברגים יספיקו :xyxthumbs:

פורסם

הברגים מספיקים לתמיכה מצד שמאל. אם נראה לך שמצד ימין הוא מתעקם, תאלתר איזה משהו שיחזיק שם, כמו עפרון..

פורסם

יש לי פלטה אחורית שהיא גם קרור מיתחבר אם ברגים מתאים גם לקרור מים צריך רק פד טרמי שתי יחדות מלבניות יש דף הסברים תשלך לי מייל אם אתה מעוניין

פורסם
  • מחבר

איזה מארז יש לך?

בגדול, כרטיס עם קירור 3 סלוטים מתחבר למארז ב3 ברגים, שזה אמור להספיק.. מה שכן, מומלץ להתקין כרטיס כזה במארז יציב ומחוזק, ולהשתמש בברגים ולא בפתרונות הTOOLLESS הנפוצים.

החלק שאתה שמת בתמונה מגיע בחלק ממארזים של COOLERMASTER, והוא מתחבר למקום מיוחד שלא קיים בכל מארז.. כך שלא מומלץ לחפש את החלק אם אין לך מארז תומך.

לדעתי, אם אתה לא מזיז את המחשב כל יומיים ממקום למקום(ואם כן, עושה זאת לאט ובזהירות), הברגים יספיקו :xyxthumbs:

יש את החלק של קולר מסטר למחירה באייבי.. חשבתי לקנות אותו ולעשות חורים בשבילו במארז

למרות שאם יש מוצר כזה אוניברסלי מוכן שאתם מכירים את השם(אני פשוט חיפשתי שעות וללא הצלחה)

אני אשמח לשמוע וזה יהיה בפתרון הכי טוב

יש לי פלטה אחורית שהיא גם קרור מיתחבר אם ברגים מתאים גם לקרור מים צריך רק פד טרמי שתי יחדות מלבניות יש דף הסברים תשלך לי מייל אם אתה מעוניין

אני מחפש כזה אבל אני לא יודע איפה אפשר למצוא את הפלטה בלבד לקנות

פורסם

רשמתי יש לי למחירה אחד אם אתה מעוניין תישלח לי מייל יש לי את הסוג הטוב מפלדת אל חלד לא הפשוט מתאים לכול סידרה 7 של AMD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים