עבור לתוכן

האם יש דרך לדעת לגבי צוואר בקבוק בין כרטיס מסך מסויים למעבד ע"י אתר מסויים?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון מאיפה המידע המדוייק שלכם פה בפורום לדעת לגבי צוואר בקבוק בין מעבד לכרטיס מסך,האם קיים איזה אתר שמראה על כל מעבד בנפרד עד איזה כרטיס מסך הוא יכל להעבוד ללא צוואר בקבוק? או שזה ידוע לכם מנסיון אישי?.

לדוגמא יש לי את המעבד i5 760 ,בשביל לדעת אם יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס 680gtx אני צריך לשאול פה בפורום ? או שאני אוכל להיסתדר לבד ע"י איזה אתר קבוע שמראה זאת ללא פורום מסויים,כמו שיש אתר בנצ'מארק techpowerup שמשווה בין כרטיסים לגבי חוזק במשחקים.

פורסם

לא סביר שאתרים יבדקו את הביצועים של כרטיס מסויים עם מעבדים ישנים רק בכדי לבדוק אם יש צוואר בקבוק.

מה שכן, ההשפעה של המעבד על יכולות הכרטיס מצטמצמות ככל שעולים ברזולוצייה (או יותר נכון, השפעת כרטיס המסך על היישום הגרפי)

קשה לקבוע איזה מעבד הוא המינימלי בכדי לא להוות צוואר בקבוק עם כרטיס המסך שכן מדובר בגרף רציף פחות או יותר.

ניתן לקבוע די בודאות שמעבד כמו e6600 יהווה צוואר בקבוק עם GTX670 ואילו 2500 לא.

במקרה שלך, הייתי אומר שכרטיס כמו GTX670 יצטרך מעבד nahalem ומעלה. ה-i5 760 שלך הוא חזק מאוד ולא יהווה צוואר בקבוק.

פורסם
  • מחבר

הפתעת אותי!המעבד שלי ישן ,כבר שלוש שנים, חשבתי שעבר זמנו ביחס לדור הבא,הייתי בטוח שהכרטיס המסך שלי( 6850HD) יהיה האחרון ביחד עם המעבד שלי היום (I5-760).

ושאשדרג את הכרטיס הבא אצטרך להחליף מעבד או במקרה הטוב לעשות לו אוברקלוק.

אז תודה על העדכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים