עבור לתוכן

בעיות ביזאריות לאחר שידרוג מהירות אינטרנט

Featured Replies

פורסם

עד לפני כשבוע גלשתי במהירות 15MB בתשתית של בזק, והכל פעל כשורה. לפני כשבועיים ביקשתי לשדרג לתשתית של 30MB. בהתחלה בזק טענו שאין אפשרות למהירויות גבוהות באזור המגורים שלי, אבל לאחר כמה ימים התקשרו שוב ואמרו שבעצם אפשר. שודרגתי ונשלחתי לבזקסטור כדי להחליף את הראוטר (ל-VVG2000).

בגדול, האינטרנט עובד מצוין. אני מקבל 30MB בכל המקומות הרלוונטיים, בסטמינג ובהורדות. לעומת זאת, יש כמה בעיות חמורות ונקודתיות, וכולן מוזרות:

- שירותי גוגל (ורק שירותי גוגל) מסרבים להתחבר מדי פעם. יש שעות בהן אין שום בעיה, ושעות שאני צריך לרפרש את ג'ימייל, לדוגמא, בערך 10 פעמים עד שהוא מצליח להתחבר. השגיאה שאני מקבל היא (Error 126 (net::ERR_SSL_BAD_RECORD_MAC_ALERT, וחיפוש בגוגל מגלה המון שאלות בנוגע אליה מאנשים עם בעיות דומות, ואף תשובה רלוונטית.

- גלישה דרך VPN עובדת בערך 30 שניות, ולאחר מכן אתרי אינטרנט מפסיקים לעלות. ניתוק מה-VPN מחזיר את האינטרנט למצב תקין.

- מהירות העלאה לרוב המקומות איטית בצורה מחרידה, לפחות פי 10 יותר איטית מהמהירות שהיתה לי בתשתית ה-15MB. ניסיתי את DailyMotion, העלאת תמונות לאלבומי רשת, ו-FTP לשרת האחסון הפרטי שלי בחו"ל. אבל הבעיה לא גלובלית - אני מצליח להעלות ליוטיוב (וכרגע נראה שרק ליוטיוב) במהירות הנורמלית שאני אמור לקבל.

- והבעיה הביזארית ביותר - מהירות ההעלאה ליוטיוב אמנם גבוהה, אבל לאחר שההעלאה מסתיימת הסרטים יוצאים מעוותים, גם בתמונה וגם בסאונד. אפשר לראות שאריות מהסרטון המקורי מהתחלה עד הסוף, כך שנראה שמשהו עובד שם וזו לא סתם העלאה שהרסה את הקובץ לגמרי. אותם סרטונים עובדים מצוין ב-DailyMotion (לאחר שעה וחצי של העלאה, לעומת חמש דקות ביוטיוב), וניסיתי גם סרטונים ישנים שהעליתי בהצלחה לפני כמה שבועות. כשאני מנסה להעלות אותם מחדש - הם מתחרבשים.

- ניסיתי להתחבר עם שני ספקים. הבעיות זהות.

יש למישהו קצה חוט לפני שאני פונה לשיחות ארוכות ומייגעות עם התמיכה של בזק? אני חושד שאולי יש לי פשוט הגדרה לא נכונה איפהשהוא.

פורסם

ניסיתה איפוס HR או RD לנטגיר?

פורסם

תנסה להחליף לראוטר DLINK 6740

פורסם

זה כנראה איבוד נתונים על הקו.

כנס ל-http://www.pingtest.net/ ותעשה את הבדיקה. תגיד לנו כמה חבילות נפלו או עברו בבדיקה.

פורסם
  • מחבר

אני מקבל בין 1-2% של packet loss.

246-248 מתוך 250 עוברים בסדר.

מה הכוונה באיפוס HR ו-RD? איתחלתי את הראוטר לא מעט פעמים בנסיון לפתור את הבעיה, כמובן...

פורסם

לפי דברי התמיכה של בזק עד 3-4 אחוזים זה איבוד מידע סביר :kopfpatsch:

תנסה לחבר מחשב אחר לראוטר ולעשות את הבדיקה(ואם אפשר עם כבל אחר) רק כדי לשלול שזאת תקלה של כרטיס הרשת במחשב עצמו

אם זה ממשיך לקרות תתתקשר לבזק שיטפלו בראוטר או יחליפו לך לדילינק

ועל הדרך שיבדקו לך את הפילטר בתקע בזק ויעשו איפוס פורט לקו בזק לפעמים זה עוזר

HR- HARD RESET- איפוס מהכפתור בעזרת קיסם

RD-RESTORE DEFULT - איפוס תוכנתי מתוך הממשק עצמו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים