פורסם 2012 במאי 1913 שנים אני עברתי לבזק לפני כשבועיים, ובשבוע הראשון היה לי גם התנתקויות תכופות. לפעמים היה חוזר לבד לפעמים רק אחרי ניתוק מהחשמל.גם דיברתי שעות עם נטוויז'ן ובזק, ולפעמים עם שניהם (זה היה מאוד לא פורה).הייתע מחובר דרך מודם של בזק למתאם שיחות של נטוויז'ן וממנו לראוטר (שנותק די בהתחלה די לוודא שזה לא הוא ולכן תכלס ישר למחשב)גם אצלי הDSL לפעמים עבד גם בזמן הניתוקים, אבל גם מתאם השיחות וגם הראוטר (ללא המתאם) לא הצליחו לתקשר עם המודם ולשלוח שם משתמש וסיסמא, ישירות המחשב זה הצליח לפעמים כן ולפעמים לא.בסוף אחרי כשבוע שיכנעתי את נטוויז'ן להחליף לי את מתאם השיחות למכשיר שהוא גם מודם גם ראוטר אלחוטי וגם מתאם שיחות (בעיקרון זה עולה איזה סכום, אבל הם התנדבו לתת לי אותו חינם) ככה שלא יהיו בעיות תקשורת בין המכשירים השונים. זה עבד מצוין, ומאז ההאינטרנט זורם.
פורסם 2012 במאי 1913 שנים eth0 down זה אומר שאבד הקשר בין הראוטר למה שמחובר בlan1 בראוטרadsl link up אומר שהראוטר הסתנכרן מול בזק (dsl) שניהם אמורים להופיע רק פעם אחתאם המופע של eth0 חוזר על עצמו פעם up פעם down הבעיה היא מהמחשב לראוטראם המופע של adsl חוזר על עצמו פעם up פעם down הבעיה היא בין הראטר לבזק
פורסם 2012 במאי 1913 שנים מחבר אז יש לי בעיה מהמחשב לראוטר?אני עדיין לא מבין אם יש לי בעיות בתשתית או בספק, יש לי הרגשה שגם וגם
פורסם 2012 במאי 1913 שנים יש בבית מחשב נוסף? אם כן אני מניח שבדקו את זה איתך על מחשב נוסף.. כן,לא ?במקרים נדירים יש בעיה בניתוב בין בזק לספקית מסויימת ללקוח ספציפי או כמה לקוחות באזור מסויים, תנסה יוזר של ספקית אחרת.מחיקה והתקנה של כרטיס הרשת מחדש כבר עשית?
פורסם 2012 במאי 1913 שנים מחבר יש לנו רשת Lan בבית עם 6 מחשבים אז לא נראה לי שזה קשור לכרטיס רשת כי כולם מאבדים את האינטרנט. כל הבדיקות נעשו במחשב שלי. פעם הבאה שלא יהיה אינטרנט אני אראה לכם מה כתוב בlog עוד תמונות מהLog אין לאף אחד מושג מה קורה כאן?
פורסם 2012 במאי 1913 שנים יש לך המון נפילות בקו של בזק Adsl link downספק תמונה מdevice info תחת statistics ואז adsl
פורסם 2012 במאי 1913 שנים נפילות סינכרון הם בעיה בקו בזק ולא בראוטרשים לב לנתונים ב snr mergin וב attainable rateהאם בריענון הדף יש קפיצות משמעותיות או שינויים בערכים? נסה מספר פעמים בזמנים שונים,במיוחד באיטיות או כשאין אינטרנט
פורסם 2012 במאי 1913 שנים מחבר אין שינויים משמעותיים אבל בהחלט לפעמים הערכים משתנים קצת לדוגמא הערכים עכשיו אין לאף אחד פתרון בנתיים? האינטרנט שוב נפל לחצי דקה בערך הערכים בסטטתיסטיקה כשהוא חזר:
פורסם 2012 במאי 1913 שנים היה מצב שכל הערכים היו 0? או שבsnr יורד מתחת ל6? או בattainable rate בupload מתחת ל900?יש לך פילטרים על כל השקעים בבית? חיברת משהו חדש בבית לשקע בזק?
פורסם 2012 במאי 1913 שנים מחבר שוב האינטרנט נעלם לבערך 5 דקות והלוג הראה את זה כמה פעמים kernel: OAM loopback response not received on PORT/VPI/VCI 0/8/35 יש לי פילטרים בכל החיבורי טלפון ומחובר שם רק טלפון ממה שאני שם לב יש לי 2 סוגים של נפילות יש לי נפילות שנורת הDSL בראוטר נכבת או מהבהבת ואז הווינדוס מציע לי לכבות והלדליק את הראוטר והדפדפן אומר שאין לו גישה לאינטרנט. בד"כ בשגיאה כזו האינטרנט חוזר דיי מהר ולפעמים הנורת DSL נשארת דולקת הווינדוס אומר איזה משהו על DNS והדפדן אומר גם משהו על DNS בזמן שגיאה כזאת בסטטסיטיקה ה SNR Margin (dB): יכול לרדת למספרים נמוכים ואפילו שליליים -1 -2 נפילות נפילות ועוד נפילות.. הלוג שלי עכשיו מתישהו בזמן נפילה אחת ה Snr Margin ירד ל -8
פורסם 2012 במאי 1913 שנים טוב כבר באמת נמאס לי מההכפשות שלכם על חברת 013 נטוויזי'ןאני חוזר על זה גם עכשיו וגם עוד מליון פעם99% מהמקרים של בעיות ניתוקים אינם נובעים מהספקית, לא עכשיו,לא לעולם לא, וגם לא בעתידהבעיות היחידות אי פעם שיש להם קשר לספקית ב99% מהמקרים זה:או בעיות בהגדרת הדואר במחשב או בעיות בשם משתמש וסיסמה(או שזה מחובר או שלא אין פה משחקים)או בעיה במתאם השיחותאו תעדוף GAMER לחול, אבל שוב רק לחול לא לארץ!חוץ מזה כל בעיה אחרת של ניתוקים במיוחד, עם זה ראוטר של בזק!!! לא קשורה בשום פנים ואופן לספק שלךוזה מתקשר לכולם אם זה 012 013 014כואב לי הלב שאתם סתם ככה מכפישים חברות ואין לכם שום ידע או הסמכה להגיד דבר כזה,ועוד אחד שאמר לו לעבור ספקית?!סליחה עם אני תקיף אבל זה כבר מעצבן אותי, כל נושא שני מאשימים ישר את הספקיתולמי שיש בעיה או רוצה להגיב לי אני מוכן גם לנהל איתו דיון של שעות כדי להוכיח לוואף אחד לא טרח לשאול אותו שאלה פשוטה, מה המהירות בתשתית של בזק ובספק והאם בזק הגדירו אותו בתור VDSL ADSL או ADAPTIVE RATE? וכן זה גם קורה לפעמים, האם בזק הנמיכו לך את המהירות ל1.5 MB לצורך בדיקות? ואם כן החיבור היה יציב?
פורסם 2012 במאי 1913 שנים אם הdsl מהבהב איך צורך בכל בדיקה,צלצל לבזק ודרוש טכנאיהייתי ממליץ לפני זה להחליף חוט טלפון ופילטר היכן שמחובר הראוטר(רק אם יש לך). תתקשר ל166 מהסלולר ותן למערכת לבצע בדיקה על קו הטלפון,תסביר לנציג שהdsl מהבהב כל כמה דקות ושה noise marging של הקו נופל ל0(כלומר dsl דולק אבל בפועל האינטרנט לא יעבוד).
פורסם 2012 במאי 2013 שנים שלום GlobesStudios ראינו את פנייתך וחשוב לנו לבחון אותה במהירות. נודה באם תעביר פרטים לזיהוי ואפשרות ליצירת קשר בדחיפות לכתובת: Tlunot@netvision.net.ilתודה, פניות הציבור 013 נטוויז'ן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.