עבור לתוכן

איזה GTX 670 לבחור?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין 2 כרטיסים

Gigabyte GTX670 Windforce

והשני

ASUS GTX670 DC II

מהביקורת שראיתי על הג'יגהבייט הוא מעולה

לעומת זאת גם האסוס מעולה ושקט מאוד

ההפרש בינהם 110 שקלים שהאסוס יותר יקר

מה לקחת?

פורסם

תחכה עם הקנייה שלו, הכרטיס רק הושק בארץ ועולה הרבה יותר ממה שהוא אמור.

אחרי שמחירי ההשקה יתפוגגו תראה את המחיר האמיתי שלו שאמור להיות דומה ל - HD7950 שכבר נמכר ב - 1690 ש"ח.

לקנות עכשיו GTX 670 ב - 2300 ש"ח זה טפשי.

פורסם
  • מחבר

תחכה עם הקנייה שלו, הכרטיס רק הושק בארץ ועולה הרבה יותר ממה שהוא אמור.

אחרי שמחירי ההשקה יתפוגגו תראה את המחיר האמיתי שלו שאמור להיות דומה ל - HD7950 שכבר נמכר ב - 1690 ש"ח.

לקנות עכשיו GTX 670 ב - 2300 ש"ח זה טפשי.

אני קונה מאילת ב 1970 שח

פורסם

עדיין מומלץ מאד לחכות כי המחיר צפוי לרדת משמעותית.

פורסם

אני קונה מאילת ב 1970 שח

לא מזמן היה להם 680 באותו מחיר+-.

פורסם

אני דווקא אומר לא לחכות, המחיר של GTX 570 גם לאחר שיצא ה 670 בקושי יורד מ1700 ש"ח.

ההנאה מהרכישה תהיה שווה את המאות שקלים שהכרטיס יאבד מערכו במשך השנה.

אני אישית הולך על הג'יגבייט.

פורסם

ניתן למצוא אותו (570) גם בפחות מ-1400. אני קניתי אותו לפני שנה ב-1380 (היה גם ב-1340 גרסה רגילה) בשביל גרסת OC עם משחק DIRT3.

הכרטיס ירד הרבה מאוד (מאות שקלים), ממליץ לך לחכות איזה חודש (לפחות). :xyxthumbs:

פורסם

ניתן למצוא אותו (570) גם בפחות מ-1400. אני קניתי אותו לפני שנה ב-1380 (היה גם ב-1340 גרסה רגילה) בשביל גרסת OC עם משחק DIRT3.

הכרטיס ירד הרבה מאוד (מאות שקלים), ממליץ לך לחכות איזה חודש (לפחות). :xyxthumbs:

בכמה המחיר כבר יכול לרדת תוך חודש ? המחיר בארה"ב 400 דולר (ויותר), תוסיף מע"מ ועזוב משלוח נגיד חינם.

כבר הגעת ל 1763 ש"ח. תוסיף רווח לחנות והגעתי למחיר שלא שווה לחכות לו.

זה נכון שבדר"כ מחירים יורדים, אבל המקרה עם הכרטיס הזה שונה - הביקושים פשוט גבוהים בצורה מפחידה מה שמונע ממחירים לרדת.

אני צופה הורדת מחירים (כזאת ששווה להתייחס אליה) בשלב דיי רחוק במקרה הזה.

פורסם

מה ה - GTX 570 קשור ?

מה גם שאתה טועם ואפשר לקנות אותו ב - 1400 ש"ח או 1270 ש"ח ברכישת מחשב חדש (הוא לא רלוונטי גם ככה לאחר יציאת HD7850 שעולה מעט פחות ומשתלם יותר).

כרגע לאחר ימים בודדים שה - GTX 670 הושק המחירים שלו מנופחים כי רוצים להרוויח על פראיירים שקונים אותו בשבועות הראשונים להשקה.

בהמשך הוא יירד למחיר האמיתי שלו, אם HD7950 עולה פה 1690 ש"ח אז אין סיבה ש - GTX 670 שעולה כמוהו בארה"ב (400$) יעלה פה יותר מ - 1800 ש"ח.

פורסם

מה ה - GTX 570 קשור ?

מה גם שאתה טועם ואפשר לקנות אותו ב - 1400 ש"ח או 1270 ש"ח ברכישת מחשב חדש (הוא לא רלוונטי גם ככה לאחר יציאת HD7850 שעולה מעט פחות ומשתלם יותר).

כרגע לאחר ימים בודדים שה - GTX 670 הושק המחירים שלו מנופחים כי רוצים להרוויח על פראיירים שקונים אותו בשבועות הראשונים להשקה.

בהמשך הוא יירד למחיר האמיתי שלו, אם HD7950 עולה פה 1690 ש"ח אז אין סיבה ש - GTX 670 שעולה כמוהו בארה"ב (400$) יעלה פה יותר מ - 1800 ש"ח.

בהצלחה לכל מי שמחכה להורדת המחיר ל1800 ש"ח. אין מלאים בחו"ל במחירים של 400$ ויותר, מה נראה לך שיורידו עוד חודש מחירים ?

זה שהכרטיס לא שווה מעבר למחיר הזה לדעתך אז ברור אני גם מסכים איתך, אבל כרגע זה המצב והוא לא הולך להשתנות בקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים