עבור לתוכן

התלבטות בנושא שדרוג מחשב!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה אני אנסה. :hi:

אוקיי נתן ביצעתי מה שאמרת הכל עובד יפה,כמו כן התקנתי את הדרייבר האחרון של ACHI של הלוח הזה.יכול להיות שהעדכון הכי עדכני זה מ2009? או שיש משהו יותר חדש שיתאים לכונן שיגיע או שזה מספיק? שמתי לב דרך אגב שהמערכת עולה הרבה יותר מהר אפילו מהכונן הרגיל ממש נחמד.

עכשיו רק נשאר לקנות ולהתקין הכל מחדש

פורסם

יכול להיות שהעדכון הכי עדכני זה מ2009?

יכול להיות.

פורסם
  • מחבר

חשבתי שבכל זאת אם יש הבדל גדול בין SATA2 לSATA3 אולי בכל זאת כדאי לשדרג את המערכת.השאלה האם רק יש צורך בלוח שעובד עם המערכת שלי ויש לו יציאות SATA3 או שלשדרג את השילוש הקדוש.אשמח להמלצות לשילוש הקדוש כדי שאקבל מושג כללי מה כדאי.

אני מניח שאני אעשה את זה בחלקים:כרגע אני אקנה את הSSD מתי שיזדמן לי ואת שאר הדברים בשלב קצת יותר מאוחר.

פורסם

אז כדאי יהיה לברר רק בשלב יותר מאוחר מה מומלץ ומה יתן תמורה טובה לכסף. מה שרלוונטי עכשיו עשוי להיות פחות רלוונטי בעתיד.

פורסם
  • מחבר

שלב יותר מאוחר יכול להיות גם חודש הבא מבחינתי חחח.בוא נשאל את זה ככה מה החלקים המומלצים עד תקציב של 1600 ש"ח פלוס מינוס?

אני חובב די מושבע של גיגהבייט בתחום הלוחות ככה שאשמח להמלצה על אחד הלוחות שלהם.

תודה על העזרה מכולם

:yelclap:

פורסם
  • מחבר

עדכון: רכשתי היום את הכונן של CRUCIAL ורציתי לשאול עוד לפני שהתחלתי להתעסק איתו:איך מעדכנים קושחה לפני שמתקינים עליו מערכת הפעלה? האם מחברים אותו ומשתמשים במערכת ההפעלה שקיימת בכוננים הרגילים?

אשמח לעזרה

גל

פורסם

אתה יכול להוריד קובץ קובץ ISO לצרוב אותו לדיסק (CD/DVD) לעשות ממנו BOOT וזה כבר יעדכן לבד, לפחות זה מה שאני עשיתי.

אתה יכול גם להוריד את הקובץ לעדכון מה-WIN מורידים את הקובוץ מפעילים אותו והוא כבר יעדכן את הקושחה.

בשני המקרים הכונן (SSD) צריך להיות מחובר.

פורסם
  • מחבר

התחלתי להתקין התקנה נקייה וינדוס 7 על הSSD אבל ההתקנה איטית רצח פשוט!! יש לכם מושג למה זה? בביוס מוגדר ACHI. יכול להיות בגלל שהצורב שלי הוא IDE או שאין קשר? זה פשוט זז הרבה יותר לאט מהתקנות בהרד דיסק מכני :nixweiss:

פורסם

אצלי אחרי 20 דקות סיימתי את ההתקנה (שיא חדש).

פורסם
  • מחבר

מממ מעניין עכשיו אני לקראת סיום דווקא הקטע אחרי שההתקנה מפסיקה לעלות מהדיסק והכל מהכונן אז זה הולך די מהר יחסית לכונן מכני.דרך אגב אני עם לוח EP43-DS3L מישהו יודע האם אפשר לבטל את הביוס של הACHI שמאט את עליית המחשב? לא מצאתי דרך....או שאולי בכלל אי אפשר לבטל אותו.פשוט אחרי הפוסט הרגיל גם עולה הדבר הזה ומעכב את העלייה של המחשב בעוד כמה שניות..

פורסם

מממ מעניין עכשיו אני לקראת סיום דווקא הקטע אחרי שההתקנה מפסיקה לעלות מהדיסק והכל מהכונן אז זה הולך די מהר יחסית לכונן מכני.דרך אגב אני עם לוח EP43-DS3L מישהו יודע האם אפשר לבטל את הביוס של הACHI שמאט את עליית המחשב? לא מצאתי דרך....או שאולי בכלל אי אפשר לבטל אותו.פשוט אחרי הפוסט הרגיל גם עולה הדבר הזה ומעכב את העלייה של המחשב בעוד כמה שניות..

עד כמה שהבנתי, לא ניתן לבטל את התופעה הזאת. אצלי על גשר דרומי ICH9 ואצלך על גשר דרומי ICH10 מצב ACHI זה סוג של אילתור, וזה המחיר של האילתור.

פורסם
  • מחבר

אהה הבנתי אוקיי.טוב בגדול ההתרשמות הראשונית שלי ממעבר לSSD היא שהמצב יותר טוב אבל לא מה שציפיתי כנראה.אני כרגע מבצע את המדריך של יוחנן למיטוב הכונן.בהחלט יש שיפור גדול באתחול המערכת אך פתיחת תוכנות בחלקה מהירה מאוד ובחלקה בערך אותו דבר כמו כונן מכני.מה גם העובדה שאני מודע שהכונן יושב כרגע על SATA2 ולכן יש שיפור אבל לא ענק.בכל מקרה אני מניח שהרכישה הייתה נכונה.מקווה שבקרוב תשודרג המערכת לפלטפורמה של SATA3 ואז המצב יהיה אפילו יותר טוב.

פורסם

על פי תיאור צרכיך אין טעם בשדרוג שילוש

תהנה מה SSD

פורסם

גם לי יש תעניין הזה של העליה האיטית בגלל המצב AHCI אבל אתה יכול ללחוץ בהתחלה לפני הבוט על F12 ואז לבחור שמה תכונן כל פעם שאתה עושה בוט, זה טרטור אבל זה מקצר דרסטית את זמן העלייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים