עבור לתוכן

Zowie Gear Gaming AM-GS

Featured Replies

פורסם

קראתי בנעוץ שהוא עכבר מומלץ.. למישהו יש ניסיון איתו ?

מחיפושים ברשת גיליתי שרק אייבורי מוכרים אותו ואני בספק אם יש להם אותו במלאי..

אני מחפש תחליף לDA שהיה לי.. בהחלט היה עכבר מצויין אך נשברה לו הגלגלת ועל הדרך אני מחפש עכבר עם גלגלת חזקה.. (אם יש דבר כזה בכלל).

הMX518 נראה לי מגושם מידיי וגדול..

פורסם

למה שלא תיקנה עוד פעם את DA?

לגבי MX זה תלוי באחיזה שלך. ובגודל כף היד.

בכל מיקרה יש עכשיו בקי אס פי אחלה של מבצעים

DA http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&cat=395

DA BE http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&cat=395

יש את העכבר של SS שחלק מהביקורות מהללות אותו כטוב בעולם. חלק ניכר מהן ציינו שהוא טוב ונוח וחוץ מיזה שיש בו מעבד ARM בפנים במחיר טוב יחסית למחירון שלו. SENSEI http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&cat=395

פורסם
  • מחבר

DA לא בא בחשבון כי הגלגלת עלולה להישבר לי שוב.. לכן אני לא מעוניין.. הSENSI די יקר אבל נראה מצויין

פורסם

הסנסיי לא מומלץ

אם היה לך DA היה לך עכבר עם חיישן אופטי כמעט מושלם ולעבוד מזה לADNS 9500 הפרובלמטי של הסנסיי זה לא מומלץ כל כך.

G400 של לוגיטק וzowie am-gs מעולים.

אם אתה מחפש עכבר לאחיזת CLAW לך על הAM-GS

אם אתה מחפש עכבר נוח לך על הG400 (אל תיתן למראה להטעות , הוא קל וקצר יותר מהDA)

פורסם
  • מחבר

טוב שאמרת לי.. הייתי כבר נעול על הסנסיי..

ראיתי את הG400 מהקופסא שלו.. את הzowie לא יצא לי לראות..

עכשיו אני בהתלבטות בינהם.. בעיקר חשוב לי שהגלגלת לא תהיה רגישה ותישבר..

פורסם

הדבר היחיד ששונה בG400 מהMX518\MX510\MX500 הוא הכבל (יותר דק ויותר טוב) והחיישן.

הצורה זהה לחלוטין.

סדרת הMX נחשבת לאמינה ועכברי הMX החזיקו המון זמן ולכן הG400 אמור להחזיק המון זמן (אותה צורה וגלגלת)

הAM-GS קיים בשוק פחות משנה ולכן אי אפשר לדעת עד כמה הוא עמיד.

לך על הG400

פורסם

יש לי mx-518 ,DA והיה לי גם zowie ec1 ומבינהם הגלגלת הכי טובה היא ללא ספק של ec1, ובכלל התגובה וההרגשה של כל הלחצנים ב zowie מצויינת, רק אל תשכח לקחת בחשבון שהם מרעישים. במיוחד הגלגלת. גם בעניין החיישן הוא ללא ספק מוביל ומרגישים את זה. אם ה AM-GS חולק את אותם הלחצנים והנוחות של הec1 אז אני ללא ספק ממליץ עליו בחום!

עריכה: אם תחליט במקרה לקנות את הEC1 קח את השחור. אל תתקרב ללבן! הוא עשוי כולו מפלסטיק מבריק ומתחמם בטירוף ויגרום לך להזיע ולאבד אחיזה. בשחור יש גימור מחוספס למעלה שמונע את זה.

פורסם

^^

ארז אם אתה לא מבין אל תטעה אנשים.

1.הEC1 הראשונים הגיעו עם מערכת לחצנים של OMRON כמו בG400 ובDA והיו מעולים.

אחר כך ZOWIE עברו למערכת של HUANO שיותר קשיחים ופחות מומלצים.

2. לAM-GS מערכת של HUANO שיותר קשיחה אפילו מהEC1 HUANO.

3. EC1 הכי מומלץ הוא הכחול שמצופה כולו בגומי סופג זיעה.

4. EC1 נחות מבחינת החיישן מהAM-GS , מהDA ומהG400 בעיקר בגלל שהחיישן מכיל prediciton

5. G400\DA\AM-GS מכילים את אותו החיישן בווריאציות קצת שונות :

בDA הוא נקרא S3888 וזה בעצם ADNS 3090 עם קצת שינויים במיוחד עבור RAZER ועם נורת אינפרה אדום במקום לד רגיל.

בAM-GS החיישן הוא ADNS 3090

בG400 החיישן הוא ADNS 3095 וזה גם בעצם 3090 עם טיפה שינויים במיוחד עבור לוגיטק.

פורסם
  • מחבר

אלך על הG400

תודה לכולם

פורסם

^^

ארז אם אתה לא מבין אל תטעה אנשים.

1.הEC1 הראשונים הגיעו עם מערכת לחצנים של OMRON כמו בG400 ובDA והיו מעולים.

אחר כך ZOWIE עברו למערכת של HUANO שיותר קשיחים ופחות מומלצים.

2. לAM-GS מערכת של HUANO שיותר קשיחה אפילו מהEC1 HUANO.

3. EC1 הכי מומלץ הוא הכחול שמצופה כולו בגומי סופג זיעה.

4. EC1 נחות מבחינת החיישן מהAM-GS , מהDA ומהG400 בעיקר בגלל שהחיישן מכיל prediciton

5. G400\DA\AM-GS מכילים את אותו החיישן בווריאציות קצת שונות :

בDA הוא נקרא S3888 וזה בעצם ADNS 3090 עם קצת שינויים במיוחד עבור RAZER ועם נורת אינפרה אדום במקום לד רגיל.

בAM-GS החיישן הוא ADNS 3090

בG400 החיישן הוא ADNS 3095 וזה גם בעצם 3090 עם טיפה שינויים במיוחד עבור לוגיטק.

איפה בדיוק הטעתי? חזרת בדיוק על אותם הדברים שלי.

אגב בדקת ביקורות משתמשים על AM-GS לפני שאתה מגיב? השתמשת בEC1?

בחיישן של הEC1 אמנם מצויין prediciton אך הדבר לא מורגש בעליל ויש בדיקת דיוק עם העכבר הזה מול AM-GS ,DA ועוד כמה, צריך רק לחפש ברשת.

בAM-GS הלחצנים הראשיים צמודים אחד לשני לקראת סוף העכבר והרבה משתמשים דווחו על בעיה כשהם נוגעים אחד בשני בעת לחיצה בזווית מסויימת.

בכל החנויות בארץ המשלוח שהגיע מZOWIE הוא של EC1 מהדור הראשון, והסיבה שלא ציינתי את הכחול היא בגלל שכמעט ואין במלאי.

אתה מדבר איתי על הנייר, אני מדבר איתך על ניסיון בשטח. כי לאותו חיישן יכול להיות וריאציות שונות ככה שזה לא אקטואלי.

באשר לסוויצ'ים של HUANO ו OMRON, אין דבר כזה לא מומלץ, זה עניין של העדפה. יש כאלה שיעדיפו לחצנים רכים ויש כאלה שנוח להם עם לחצנים קצת יותר קשים.

בקיצור תקרא קצת ביקורות לפני שאתה מגיב, לא מפרט טכני.

פורסם

ארז חדל קשקשת.

עברתי מספיק זמן עם EC1 EC2 AM-GS G400 DA ABYSSUS ועוד כל מיני ירקות.

לAM-GS אין בעיות דיוק (תגדיר בעיות דיוק - TRACKING או IPS )

הpredicton מורגש בEC1.

גם התגובות שלך בפורום לגבי כרטיס קול לא נכונות אז תפסיק להטעות אנשים.

כשתיסע ללאן בחו''ל ותעבור מספיק עכברים כדי להרגיש כל שינוי (או שיהיה לך LOW SENS אמיתי) תוכל לדבר.

עד אז סייג לחכמה שתיקה.

נ.ב

ביקורות לעכברים זה דבר מטומטם ביותר.

בודקים את העכבר , אומרים שהוא טוב בגלל XXXDPI וכו'

ביקורת מקצועית לעכברים צריכה להראות ככה

http://www.esreality.com/?a=post&id=1265679

הביקורות שאתה חושב שקראת זה כמו שמישהו יגיד "קניתי כרטיס מסך X , אחלה כרטיס אני מרוצה מריץ הכל"

פורסם

צר לי, אבל אתה עוד ילדון רברבן שלא מוכן לשמוע ולהפנים ממנוסים ממך וחבל לי עליך כי אתה מפסיד. אבל בעיקר חבל למי שקורא את התגובות שלך כמדד קניה למוצר זה או אחר.

בכל מקרה, אתה לא חייב אך אני מבקש ממך לא להגיב לתגובות שלי בפורום עד שתתפתח ותתפכח קצת בתחום, ואז אולי נוכל לעשות דיון.

דרך צלחה.

פורסם

לא ארז.

אתה ילדון רברבן , הפוסל במומו פוסל.

אני לא יודע מי אתה או כמה ניסיון יש לך בגיימינג.

מבחינתי הוכחת שאתה לא יודע על מה אתה מדבר ברגע שאמרת שהprediction בEC1 הוא לא מורגש (ADNS 3080 מכיל די הרבה prediction מורגש) ואחרי שאמרת שקל ללחוץ על EC1 והAM-GS עם HUANO לעומת עכבר כמו הDA\G400.

לך לפורום חומרה בESREALITY או overclock.net , שם יש אנשים שבאמת מבינים על מה עם מדברים ואף אחד מהם לא שולף דברים מהכובע כמוך.

פורסם

מחיפושים ברשת גיליתי שרק אייבורי מוכרים אותו ואני בספק אם יש להם אותו במלאי..

בהחלט קיים במלאי.

שבוע טוב,

שי, אייבורי מחשבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים