פורסם 2012 במאי 1613 שנים החלפתי היום מעבד ולוח, עכשיו יש לי במארז חיבורים כמו l.e.d או h.d.d וכו' שאמורים להתחבר ללוחמצאתי את המקום רק של הpower כדי שאוכל להדליק את המחשב, לאן שאר החיבורים אמורים להתחבר? אם לא אחבר אותם מה יקרה משהו ?ועוד שאלהשמתי משחה טרמית חדשה, יש אפשרות לדעת ששמתי אותה בסדר ולא יותר מדי\פחות מדי ?
פורסם 2012 במאי 1613 שנים 1. כל החיבורים הללו אמורים להיות באותו המקום בלוח. חפש בחוברת ההוראות של הלוח "Front Panel Connection". בגדול, מזה שלא תחבר את הלדים לא יקרה כלום, אבל יש שם דברים נוספים כגון הספיקר (אותו רכיב קטן שנותן צפצוף יחיד כשהמחשב עולה כמו שצריך, וסדרת צפצופים שמאפשרת לגלות תקלות מסויימות כשלא) או כפתור הריסט, שהם קצת יותר יעילים...2. אם המשחה לא בולטת החוצה מצידי משטח המגע בין הקירור למעבד והטמפרטורות תקינות, אני חושב שאתה בסדר.
פורסם 2012 במאי 1613 שנים מחבר הטמפרטורות של המעבד הן 38 רגיל 75-80 מאמץ, זה המון !! אני עם הקירור הרגיל שלו כי המוג'ן 2 שלי לא נכנס על סטוק 775 כי אין לי את החלק המתאים וכל החנויות ששאלתי אין להם ממה הבעיה יכולה לנבוע ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.