עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית מסך מחשב בבקשה תעזרו לי

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר את המסך הנ"ל:http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=773634

huh.gif?

המסך של פוג'יקום ... השאלה הכי גדולה מה זה פאנל Tilt?huh.gif? איפה עומד הקאטצ' כי המסך זול יחסית לנתונים שלו לא?

רוחב המסך מסך רחב 16x9 גודל מסך (אינטש) 21.5 אינטש סוג המסך חיבור HDMI לא כולל מאפיינים טכניים זמן תגובה (מילי שניה) 2 מילי שניה יחס ניגודיות 1:5000000 חיבור DVI כולל סוג פאנל TILT גודל נקודה (מ"מ) 0.248 מ"מ בהירות (cd/m²) 500 cd/m² תלת מימד לא רזולוציה מקסימלית (פיקסלים) 1920x1080 פיקסלים Pivot ללא זווית צפייה 170/160 תוספות רמקולים רמקולים מובנים המפרט טוב לא???.. כדאי לקנות?huh.gif

אני מעוניין במסך שמחריו נע בין 550 - 750 שקלים אם למישהו יש הצעה אחרת....

פורסם

הי,

אני לא מכיר את המסך המדובר ספציפית אבל אני אתייחס לכמה דברים שציינת.

בנוגע לסוג הפאנל, אני מניח שהכוונה ל-TN (בטח בסדר גודל כזה של מחירים), אני לא יודע מה הקטע שהתחילו לרשום Tilt בסוג הפאנל.

בכל מקרה פאנל TN כמו שלבטח למסך הזה יש זה הפאנל הכי בסיסי והכי זול במסכים.

דיברת אל הקאטצ' במחיר מול הנתונים - קח בחשבון שבתעשייה אין סטנדרנט אחיד למדידה של יחס הניגודיות וזמן התגובה כך שכל יצרן יכול לכתוב כמעט כל מה שהוא רוצה שם.

אין לי נסיון אישי עם פוג'יקום אבל אלו מסכים זולים שאיכות גבוהה לא מתנוססת על דגלם ("מותג מדבקה").

תנסה להגדיר טיפה יותר טוב מה השימושים של המסך שאתה צריך, מה חשוב לך לקבל מהמסך?

נניח, במסך המדובר אין שום אפשרות לשנות את ההטייה של המסך, לא לסובב, לא להגביה להנמיך וכד' - יש אנשים שזה מאוד חשוב להם.

אם זה טווח המחירים שלך, לא תמצא שונות גדולה בין מסך למסך, אם יש לך אפשרות להתקרב לכיוון ה-1000 ש"ח אז תמצא מסכים במדרגה אחרת שגם מגיעים מבית טוב שנותן אחריות למוצר. ל-DELL לצורך העניין יש יופי של מסכים ושירות מעולה!! (החליפו לי מסך תוך יום עם שליח אחרי שנתיים וחצי כי היה איזה "כתם" קטן שרק אני הצלחתי לראות שהפריע לי).

Food for Thought

באופן כללי, הדרך הכי טובה לבדוק אם מסך מסויים הוא מוצלח היא לגשת ולראות אותו בתצוגה ובפעולה במקומות כמו אופיס דיפו אבל הבעיה שמעט דגמים מוצגים. האפשרות השנייה שלך היא באמת להתייעץ עם כאלה שמחזיקים במסך כזה (שאולי עוד יגיבו לך כאן...)

פורסם
  • מחבר

ממש תודה שענית!! ברוך השם מישהו ענה... :)

השימושים שלי במסך הזה אלו משחקים כמו דיאבלו 3 וstarcraft2 c&c.. משחקים כאלו..

אני לא כל כך אוהב את משחקי היריות והמירוצים שבטח דורשים יותר....

קניתי מחשב חדש ובגלל זה אני רוצה מסך חדש.

בתוך המחשב יש לי כרטיס מסך: FORCA GTX560TI 1 GB DDR5 שאמרו לי שהוא מצויין.. השאלה אם בשביל לנצל אותו אני צריך מסך טוב או שזה לא משנה...??

ואם זה לא כל כך משנה אז מספיק לי מסך סבבה שיראה בצורה יפה את המשחקים הנ"ל

אז מה אתה אומר??

פורסם

הכרטיס מסך הזה יתמוך טוב גם במסכים טיפה יותר טובים.

זה באמת בסופו של דבר עניין של שיקול כספי. כי אם אתה אומר שהתקציב שלך הוא עד 750 אז זה תוחם אותך בסוג מסויים של מסכים.

בנוגע לניצול הכרטיס, אתה קנית משהו שיש לו יכולות טובות ויתאים כמובן גם למסכים טובים יותר אבל אתה נותן לו משהו בקצה שבכל מקרה לא יעבור רף מסוים של איכות. זה פשוט ייראה פחות טוב מאשר במסכים אחרים. כמה פחות טוב? לא יודע, אני לא מכיר את המסך וזה סובייקטיבי - יש כאלה שאני מניח שבכלל לא ישימו לב כמו שיש כאלה שלא יבחינו בין להאזין למוסיקה מהרמקולים של המחשב לבין להאזין למוסיקה במערכת איכותית ייעודית...

דעתי האישית היא שגם עם המשחקים האלה שציינת יהיה לך יותר כיף עם מסך קצת יותר רציני. לי אישית גם ממש חשובה הארגונומיה של המסך (היכולת לסובב, לשנות גובה והטייה).

חשבת על יד 2? אולי איזה מסך של סמסונג משומש...

אני מעדיף במסכים לקנות חדש אבל שוב הכל זה שיקולי תקציב בסופו של דבר.

כרגע אין לך מסך כלל?

פורסם
  • מחבר

יש לי מסך 17 אינצ' ישן של סמסונג אני רוצה להחליף אותו.......

ולא אני לא מעוניין לקנות יד 2... איזה מסך טוב אתה יכול להמליץ לי לקנות? אבל שהמחיר לא יהיה 2000 שקלים

פורסם

מסך טוב של DELL, דגם U2312HM.

עובד בטכנולוגית LED, לא יודע אם יש לך העדפה כזו או אחרת בין LED ל-LCD.

אני אישית יותר אוהב איך שנראה LCD אבל מבחינת מחיר הוא נותן תמורה טובה מאוד לכסף.

ושוב, לDELL יש שירות מעולה לדעתי.

למסך המדובר יש פאנל IPS ולא TN כמו לבסיסיים, יש לו חיבורי USB (מאוד נוח), ארגונומיה טובה.

לא מאוד יקר - באזור ה-900 שקל היום (כמובן תלוי אם אתה זקוק למשלוח או לא).

עוזר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים