עבור לתוכן

החלפת HD 4850 תקול - בכרטיס מסך חדש - תקציב משוער 600 ש"ח גמיש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לאוהד אני הייתי מעדיף את ההצעה הראשונה שהיא יותר משתלמת וחזקה באופן כללי

והיא תהייה יותר חזקה עם אוברקלוק ואם ואפילו עם הכרטיס הזה תומך בפתיחת ליבה רביעית זה יהיה יותר ויותר משתלם

איזו הצעה ראשונה ועל איזו ליבה רביעית אתה מדבר? להזכירך ההצעה הראשונה היא ההצעה הכוללת את 8800GTS ללא ספק.

פורסם

עכשיו לגולימר דבר ראשון יהיה טוב אוברקלוק לכרטיס שלך אם אתה מתכנן לקנות אייזה 6850 מצויין בשום פנים ואופן לא לקנות 6790 הוא לא משתלם כמו בזמן HD5830 לא היה כל כך משתלם

אם אתה בעניין יד שניה אני אומר כנס למדור יד שניה באתר ותיקח לך אייזה HD4870/HD4850 במחיר מנצח ותהנה לך!

הספק 500 של אנטק יחזיק בלי בעיות את ה HD6850 אם תרצה לקנות אותו.

תודה על ההמלצה, אבל לא הבנתי למה ה6790 לא משתלם - זה רק עניין של תמחור? או בגלל יכולות OC? כי אני דווקא מעדיף להימנע מOC, במיוחד אחרי שאני אעביר את המחשב למארז HTPC סלוני. ואגב HTPC סלוני, זה מזכיר לי שאלה חשובה ששכחתי: האם יש כרטיסי מסך בסדרות האלו עם Video In מובנה דרך הHDMI או כניסה אחרת? כי האמת היא שאני מעוניין ביכולות הקלטה בלי קשר לכרטיס המסך, ככה שפיצ'ר כזה יהיה מכריע מבחינתי.

בנוסף, תיקון טעות: כשדיברתי על הכרטיס שראיתי בתג המחיר של 470 ש"ח התכוונתי ל6770, לא ל6750 שרשמתי בטעות בהתחלה. יש מצב שהכריס הזה הוא בעצם 5770 שסתם קיבל מיתוג מחדש?

אני פחות בעניין של יד שניה, בעיקר בגלל שלא ראיתי כמעט כרטיסים רלוונטיים במדור כאן והמחירים גם הם לא אטרקטיביים. אבל בנוסף אני גם מעדיף לא לקחת כרטיס שאין לי מושג כמה מישהו השתפשף עליו באוברקלוק.

פורסם

לאוהד ההצעה הראשונה כוונתי לזאת עם המעבד של AMD

וסליחה על שבלבלתי אותך התכוונתי למעבד שכנראה יכל להיפתח גם לליבה רביעית וככה הרווחת ביצועים חינם!

לגולמר ה HD6790 לא כל כך משתלם אני חושב שהוא שווה גג 550 שקל אבל זאת דעתי בלבד

לגבי ה HD5770/6770 זה אכן אותו כרטיס עם מיתוג שונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים