פורסם 2004 בינואר 421 שנים שלום רב! קניתי לפני כחודש קבל רשת מוצלב באורך 20 מטר והיום התברר לי שהוא לא הספיק.. מה אני עושה? אני צריך עוד איזה שלוש מטר ואני צריך למצוא קבל שבקצה אחד יש נקבה ובקצה שני יש זכר (שמתחבר לכרטיס הרשת). איך קבל כזה נקרא? זה מה שאני צריך? http://www.pchardware.co.il/docs/pd1450613271.htm תודה מראש!
פורסם 2004 בינואר 421 שנים אתה צריך מתאם של שני נקבות כדאי שהוא יאריך את הכבל ולקנות כבל מוצלב של 3 מטר.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה!אני לא מוצא מקום שבו אני מוצא מתאם כזה..אי אפשר פשוט לקנות קבל עם צד אחד זכר וצד שני נקבה?
פורסם 2004 בינואר 521 שנים מחבר טוב, מצאתי מקום שאני מחר אוכל לקנות בו את המתאם ואמרו לי שהקבל שאני אחבר למתאם צריך להיות רגיל ולא מוצלב כי מוצלב כבר יש לי..האם זה נכון? או שאני צריך לקנות עם המתאם קבל רשת מוצלב ?
פורסם 2004 בינואר 521 שנים הנחה מאוד פשוטה אומרת שאם אתה רוצה כבל מוצלב אתה לא תצליב פעמיים כי זה יבטל את ההצלבה... ככה שכן, אתה צריך כבל רגיל (ישר).
פורסם 2004 בינואר 521 שנים אההה נכון אתה צריך כבל רגיל לא מוצלב סליחה שהטעתי אותך ששוט לא חשבתי שאם תצליב פעמיים זה יבטל את ההצלבה
פורסם 2004 בינואר 621 שנים מחבר תודה על התגובות. ביצעתי את הקניה והכל עובד שוב תודה. ד"א מצטער על הקבל.. מהיום רק כבל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.