עבור לתוכן

שאלה דחופה מה ההבדל בין הלוחות ASROCK X79 EXTREME4 ל ASROCK X79 EXTREME4-M

Featured Replies

פורסם

קרתה טעות והגיע לי הלוח ASROCK X79 EXTREME4-M במקום ASROCK X79 EXTREME4 הרגיל

רציתי לדעת מה ההבדל בין השניים ואם הוא קריטי?

פשוט אין לי המון זמן לחכות שיתקנו את הטעות ושהמשלוח יגיע אלי אז זה רק אם אין ברירה.

לפי מה שאני יודע M זה לוח קטן יותר השאלה היא מה חסר בו שיש בלוח הרגיל?

האם חיבורי ה PICE שונים?

תודה מראש לעונים!

פורסם

3 x PCI Express 3.0 x16 slots (PCIE1/PCIE3: x16 mode; PCIE2: x8 mode)

זה אותו הדבר כמו

3 x PCI Express 3.0 x16 slots (PCIE1 @ x16 mode; PCIE3 @ x16 mode; PCIE4 @ x8 mode)

פורסם

מה שלא יהיה ההבדל, על תוותר!

בכ"מ ה-M שווה פחות כסף

לכל הפחות שיחזירו לך את ההפרש!

פורסם
  • מחבר

תודה לכם, לפי בדיקה הוא יותר קטן עם פחות חיבורים.

הדבר שהכי משפיע בשבילי זה שהוא יותר קטן מה שאומר הסלוטים של הPCIE יותר צמודים ואני מחבר 3 כרטיסים ככה שאני לא רוצה שתהיה בעיית חום, בנוסף קניתי מארז גדול לא בכדי לשים חלקים קטנים.

אמרו לי שמחר ישלחו לי את הלוח הנכון מקווה שלא יעשו פאשלות IQPC

פורסם

הדבר שהכי משפיע בשבילי זה שהוא יותר קטן מה שאומר הסלוטים של הPCIE יותר צמודים ואני מחבר 3 כרטיסים ככה שאני לא רוצה שתהיה בעיית חום, בנוסף קניתי מארז גדול לא בכדי לשים חלקים קטנים.

אם היית אומר מראש שאתה מתכוון לחבר 3 כרטיסים, וקנית מארז גדול לשם כך, היית מקבל תשובה חד משמעית, שכדאי מאוד להתעקש על לוח גדול שהזמנת.

פורסם
  • מחבר

נכון זה מה שאני עושה, וזאת פשוט פאשלה מעצבנת של IQPC

הם מתרצים שזה אשמת היבואן שהתבלבל אותי זה לא מעניין אני הזמנתי מ IQPC וגם לפני זה ביקשתי מהם שישלחו בדחיפות את הלוח לאחר ששילמתי להם בהעברה בנקאית במזומן, ביום חמישי ורק אתמול הגיע הלוח שמסתבר שזה לא הדגם שביקשתי, ודיברתי איתם אמרתי להם סבבה עשיתם פאשלה שלחו עד היום את הלוח, ובטח אתם מנחשים? לא הם לא שלחו "רק חמישי תוכל לקבל את הלוח" מה זה הדבר הזה אני לא מבין!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים