פורסם 2012 במאי 1413 שנים כיצד אני מחזיר אותו לגודל המקורי? אה, ועוד שאלה. איך אני עושה שטקסט בחתימה שלי יהיה קישור?תודה.
פורסם 2012 במאי 2013 שנים מה הרזולוציה?אם הדרייבר לא מותקן אז הוא יכול להראות לך ש600*800 היא הכי גבוהה
פורסם 2012 במאי 2013 שנים מה גודל הסמלים בשולחן העבודה שלך? יכול להיות שיש הגדלה של סמלים (לא בטוח שזה משפיע אבל בכל זאת).
פורסם 2012 במאי 2213 שנים https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ix=seb&ie=UTF-8&ion=1#hl=en&output=search&sclient=psy-ab&q=windows%207%20logon%20picture%20size&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_l=&pbx=1&fp=f7dcd404cb4e0f61&ix=seb&ion=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1366&bih=667פשפש פה קצתיש שם דיונים שמובילים לכל מיני מדריכיםאני בטוח שתמצא שם משהו
פורסם 2012 במאי 2413 שנים מחבר אם אתה לא יודע לעזור לי בזה עדיף שלא תענה. הכי קל זה להפנות את הבנאדם לגוגל ולומר לו לך חפש. את זה אני יודע לעשות לבד מבלי שיאמרו לי. כשאני כותב הודעה כאן בפורום אני מצפה לקבל תגובות שעוזרות מאנשים מבינים בתחום, אחרת מה העניין??
פורסם 2012 במאי 2513 שנים קודם כל תרגיעדבר שני תתאפס על עצמך, לא הגעתי לפורום שיעשו בשבילך את העבודהפורום זה בשביל להתייעץ לא בשביל שיעשו בשבילך את העבודהאני מביא לך לינק לגוגל כי רק בקריאה ראשונית ראיתי 2 דיונים שמדברים על זהובתוכם מפנים למדריכיםאז למה שאני יקרא את כל זה במקומך?אם אין לך זמן לקרוא (או לחילופין לא יודע לקרוא) ואתה רוצה שמישהו יעשה בשבילך את כל העבודה, שלם לטכנאי.....אנחנו מציעים עזרה (ולחלופין מבקשים עזרה) בחינםשיהיה לך בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.