עבור לתוכן

DVI TO VGA

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי מסך LG 1960TR כניסות DVI ו VGA ,מחובר ע"י כבל DVI ועובד מצויין. לאחרונה הייתי צריך לחבר אותו למחשב אחר שיש בו יציאה VGA בלבד. התברר שהמסך לא נדלק. ניסיתי לחברו למחשבים אחרים , כולל שלי - דרך VGA - לא עובד. רכשתי מתאם DVI TO VGA - לא עוזר.מה הבעיה?

פורסם

בתור התחלה נוודא שאין פאק בבדיקה שלך :

במחשב שיש לו כרטיס מסך מובנה ומותקן כרטיס מסך חיצוני, היציאה של הכרטיס מסך המובנה לא תעבוד

יש כרטיסי מסך / מחשבים שפשוט לא רוצים לזהות מסך שני שחיברו תוך כדיי עבודה אם לפניי זה לא היה מחובר לשם כלום. תעלה את המחשב אם מסך תקין מחובר, שים רזולוציה 1024X768, ואז תחליף את המסך תוך כדיי שהמחשב עובד

תבדוק את המתאם ב 2 הכיוונים :

מיציאת DVI במחשב לכניסת VGA במסך (אמור לעבוד תמיד)

מיציאת VGA במחשב לכניסת DI במסך (אמור לעבוד בדרך כלל אבל לא תמיד)

פורסם

האם חיברת בכבל VGA כאשר גם הDVI מחובר? ייתכן שהDVI נעל את המסך על מצב DIGITAL.

תלחץ על לחצן INPUT או MODE במסך בכדי שיעבור ל ANALOG...

אם אני לא טועה בגלל הLINK של הDVI למסך יש עדיפות על חיבור דיגיטלי... לכן את הבדיקה רצוי לבצע כאשר לא מחובר אליו שום דבר אחר...

פורסם

תיקון קטן:

מיציאת VGA במחשב לכניסת DVI במסך (אמור לעבוד בדרך כלל אבל לא תמיד)

לא אמור לעבוד כמעט אף פעם ולפעמים גם לא ייכנס פיזית. :)

פורסם

...רכשתי מתאם DVI TO VGA ....

למעשה יש כמה סוגי DVI

אאלט - רק DVI-A ניתן "להמיר" ל-VGA עי מתאם פשוט.

אני עדיין לא מבין למה אתה עושה את הבדיקה (הרי אתה אומר שהוא עובד ב-DVI טוב ויפה...)

פורסם

תיקון קטן:לא אמור לעבוד כמעט אף פעם ולפעמים גם לא ייכנס פיזית. :)

דווקא עבד לי, כשמחברים את המתאם הפוך בצד של המסך במקום בצד של המחשב. כנראה תלוי במסך הספציפי

פורסם

אכן. רוב המסכים לא יודעים לקבל DVI-A בכניסת הDVI, וגם לא יהיו להם החורים המתאימים לפינים שמעבירים DVI-A.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות, אבל לא קלעתם בדיוק לבעיה, אני אחדד אותה:

יש לי מחשב *בלי* יציאת DVI.

ניסיתי לחבר אליו את המסך הנ"ל דרך יציאת ה VGA - לא עובד - המסך מזהה שהוא מחובר אנלוגית אבל לא מראה כלום.

ניסיתי, בעזרת המתאם, לחבר בין יציאת ה VGA במחשב ליציאת ה DVI במסך (במחשבה שאולי הבעיה ביציאת ה VGA של המסך) ועדיין לא עבד.

יכול להיות שיש במסך תקלה והוא "לא יכול לקבל" VGA?

פורסם

יכול להיות.

יש מסך שמחובר למחשב הזה וכן עובד? באיזו רזולוציה הוא עובד?

פורסם

אם אתה מדליק את המחשב, אתה רואה את הBIOS?

פורסם

כדי לבדוק אפשרות לחבר מסך למחשב אחר, אם זאת חשוב לבדוק אם המסך מראה את תצוגת BIOS שממש בתחילה ברגע שהמחשב נדלק? אם כן, יש בעיית אי תאימות לגבי דרייבר של המסך או רזולוציה, כנס למצב בטוח ותמחק את הדרייבר ותשחזר את רזולוציה למסך ברירת מחדל אתה יודע 1024X758.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים