פורסם 2012 במאי 1513 שנים זה נורמלי, יש לו קירור מפלצתי ולך את הקירור הגרוע ביותר שקיים למעבדים. אל תצפה ליותר מידי ממנו.
פורסם 2012 במאי 1513 שנים אין מה לעשות, כל עוד לשימושים שלך המעבד לא מתחמם ומגיע ל-75+ אתה לא צריך להחליף.אבל מלכתחילה היית צריך לקנות קירור נורמלי.
פורסם 2012 במאי 1513 שנים מחבר אין מה לעשות, כל עוד לשימושים שלך המעבד לא מתחמם ומגיע ל-75+ אתה לא צריך להחליף.אבל מלכתחילה היית צריך לקנות קירור נורמלי.אמרתי כבר שהוא מגיע ל75+ בכל אופן אני חושב שאני אעשה גם ככה אוברקלוק בעתיד כשאני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך שלי כדי שלא יהיה צוואר בקבוק,מומלץ לי לחכות? אולי יצאו קירורים יותר טובים?
פורסם 2012 במאי 1513 שנים קירורים זה לא משהו שמתחדש בתדירות גבוה, ככה שרוב הסיכוים שמה שתקנה היום או עוד חצי שנה, יהיה +- בעל אותם ביצועים כמו כן התאימות זהה.
פורסם 2012 במאי 1513 שנים מחבר אפשר להמליץ לי משהו ב ksp או ivory ?אני רוצה להגיע להמהיר את המעבד לפחות ל3.6 .תקציב עד 250 אבל אם יש משהו לדרישה הנ"ל בפחות כסף אז אני מעדיף.
פורסם 2012 במאי 1613 שנים מחבר שמע אני לא ממש יודע לעשות אוברקלוק אבל עם התוכנה של הלוח אם שנקראת smart6 יש אוברקלוקים אוטומיטים לא רעים תוך שניות אחדות,יש שם שלוש אפשרויות2.9 faster 3.2 turbo 3.8 twin turboניסיתי גם את 3.8 ודווקא עבד סבבה, רק שבמאמץ זה היה רותח ,בכל זאת אפשר להסתמך על התוכנה הזאת באוברקלוק במידה ואני קונה את הקירור?
פורסם 2012 במאי 1613 שנים עיון בסטיקי היה עונה לך על השאלה..בכל מקרה OC מתוכנה לא מומלץ תמיד..שכן אתה מאוד מוגבל בהגדרות ובאופן הפעולה..ולכן הכי טוב יהיה לגשת ישר לביוס..
פורסם 2012 במאי 1613 שנים מחבר קראתי את זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=469912.0אבל לא הבנתי(אולי בגלל שחסר לי הרבה מושגים) אם עשיתי דרך התוכנה ל3.8 ועשיתי בדיקת יציבות ואין בירצוני לשנות עוד מההגדרות אז מה לא בסדר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.