עבור לתוכן

האם הטמפ' של המעבד i5 760 גבוהה מידי?

Featured Replies

פורסם

בתוכנה speedfan מראה לי שהטמפ' של המעבד במנוחה לא תקין ,ועוד שיש לי את המארז Antec Eleven Hundred

הטמפ' של המעבד מגיעה גם ל 56 .

(מפרט בצד)

פורסם
  • מחבר

כן.למה?

פורסם

קצת גבוה...

אני גם עם קירור סטוק ל760 על 40-43 במנוחה

מתי החלפת משחה טרמית בפעם האחרונה?

פורסם
  • מחבר

לפני חודשיים ואגב יש לך מארז xl אני חושב שזה משפיע על הקירור לא?

פורסם

יצא לך לבדוק את הטמפרטורה לפני כן והיא הייתה נמוכה יותר?

לגבי המארז האמת שעדיין לא התקנתי אותו...

כרגע החומרה יושבת במארז פשוט לגמרי

פורסם

הטמפ' האלה גבוהות אבל לא על רמת המסוכן..איזה מאווררים יש לך במארז ? איך הסירקולציה ?

תבדוק את הRPM של הקירור..

פורסם
  • מחבר

קניתי את המארז Antec Eleven Hundred אתמול ואתמול גם חיברתי אותו,לפני החיבור בדקתי את הטמפ' של המעבד במארז הקודם שלי 6a19 והטמפ' היה פחות או יותר אותו דבר.

מדובר גם לפי הסיקורים (של hwzione) במארז מאד קריר עם מאוורר ענק בחלקו העליון ומאחורה ובחלקו הקידמי חיברתי את המאווררים של המארז הקודם שאחד מהם של זלמן שניהם מכוונים לכיוון הדיסקים הקשיחים זאת אומרת מכניסים אוויר ועוד ששאר המאווררים מוציאים אוויר ומחוברים כמו שקיבלתי.

אני לא מבין למה זה לא השפיע על המעבד כי על הכרטיס מסך זה כן השפיע באיזה 10 מעלות.

פורסם

לדעתי הטמפפרטורה בגדר הנורמאלי...

תעשה בדיקת מאמץ תראה לכמה אתה מגיע

פורסם
  • מחבר

בדקתי את החיבור קירור של המעבד ומסתבר שהוא לא היה מחובר טוב מארבע פינות אז חיזקתי אותם עד ששמעתי את הקליק שזה תפוס חזק ועכשיו יש שיפור ענק במנוחה 32-38 ובמאמץ 74-80 אבל בכל זאת התוכנה occt במאמץ מפסיקה לעבוד לאחר 5 דקות בתענה שהמעבד חם מידי(too hot כל היא כותבת).

וסתם שאלה יש סיכוי לאוברקלוק?

הנה תמונות במאמץ ובמנוחה >

פורסם

לדעתי הטמפרטורה תקינה..פשוט בתוכנת מאמץ מוגדר לה כנראה טמפרטורה מקסימלת 80 אז היא מפסיקה אבל הטמפרטורה תקינה...

לגבי אוברקלוק לא נראה לי שתוכל לעשות משהו עם הקירור הנוכחי...

פורסם
  • מחבר

אם אני קונה מאוורר קירור למעבד באיזה 200-250 ש"ח, בעוד שנה שנתיים במידה ואני אקנה מעבד חדש של הדור הבא (גם לוח כמובן)האם אוכל לחבר אותו? או שלכל מעבד יש מאוורר קירור משלו?

לגבי סטוק אני יודע שלכל מעבד יש גוף קירור משלו אבל אולי במאווררים יקרים יש שיטה מסויימת שהוא מתאים לכל המעבדים?

פורסם

לכל קירור יש את רשימת התאימות לסוקט שהוא מתאים להם ואפשר לראות את זה בפרטים שלו או באתר היצרן... יש כאלו שמתאימים לתושבות חדשות ויש כאלו שלא צריך ואפשר לבדוק את זה...שוב...בפרטים שלו... ברמת העיקרון לדעתי כל קירור יכול להתאים לכל סוקט הדבר תלוי במייצרים שלו אם הם עושים לו גם מתאמים..זה כל הסרט

פורסם

פותח התרד הטמפ' שלך תקינות בהתחשב בקירור סטוק..לרכוש קירור יעודי זה נטו בחירה שלך..

פורסם
  • מחבר

אחד בפורום אחר אמר לי שהטמפ' שלי במאמץ לא תקין כי שלו עם אוברקלוק ל 3.6 עם מתחים יחסית גבוהים ורק ליבה אחת על 57, כל השאר 53-55

אבל יש לו קירור CoolerMaster V8 ,אבל בכל זאת הוא אומר שהוא עשה אוברקלוק ולא אמור להיות כזה הבדל בינו לביני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים