עבור לתוכן

מאת אדוארד: קישור לאתר למחשבים ניידים

Featured Replies

פורסם

שלום,

קודם כל כבר כמעט שבועיים מאז שקניתי מחשב נייד והוא בסדר. העכבר עובד כמו שצריך, את הכלים של המחשב הנייד החדש אני מתכוון ללמוד.

רציתי לשאול אם אני רוצה ממש ללמוד על מחשבים ניידים (אבל חדשים) האם יש איזשהו אתר ישראלי או דובר אנגלית שאני יכול ללמוד מזה. במקביל אני אקרא יותר הודעות בפורום שלכם וכך אני אלמד מזה.

תודה רבה ויום טוב,

אדוארד.

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה ללמוד על ניידים. אם תפרט את כוונתך יהיה יותר קל לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוונן להכל: התקנה, תיקונים, שדרוג, תוכניות עזר וכו'. יש ספר של סקוט מולר, אבל הוא מדבר על מחשבים ניידים מדור ישן. אני מחפש ידע של תחזוקת מחחשבים ניידים חדשים (שנות 2000 ומעלה)

תודה,

אדוארד.

פורסם

אם אתה מתכוון לתוכנות, אין הבדל בין מחשב נייד לנייח.

אם אתה מתכוון יותר לצד של החומרה, זה בעייתי הרבה יותר ממחשב נייח ולא כדאי להתעסק עם זה במחשב חדש עם אחריות.

פורסם
  • מחבר

שלום,

מה שאני מחפש זה איזשהו אתר (עדיף ישראלי או דובר אנגלית) שלפחות מספר על מחשב ניידים מדגם חדש, מה מיוחד בו, על חידושים טכנולוגיים.

כל הקטע של תוספות של תוכניות עזר למחשב נייד מדגם מסוים, איך להתקין ולתקן - אני מתכוון לסרטונים או לקטעי וידאו.

ובכלל אני רוצה לדעת אם פורום שלכם מכיל כתבות ומאמרים על מחשבים ניידים מדור חדש.

תודה,

אדוארד.

פורסם

שאלתך עדיין כללית מדי. כמובן שיש מגוון אתרים שעוסקים בחידושים הן בתחום החומרה והן בתחום התוכנה (לרבות מדור החדשות באתר זה, כמו גם "תוכנות מומלצות" בפורום), אבל אי אפשר לצפות מאף אתר שיכיל את כל המידע האפשרי לכל דגם של נייד באשר הוא. ישנם אתרים רבים העוסקים בביקורות, למשל Notebookcheck.com, אבל מידע על תוכנות לא תמצא בו כמעט - וגם לא מידע שיעזור לך לפרק את המחשב למשל (למה שתרצה בכלל?).

פורסם

אדוארד,

אני מציע שתתחיל מהקישורים בסטיקי. יש שם לא מעט.

פורסם
  • מחבר

האתר שלכם גם נחמד מאוד. תודה, אדוארד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים