עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך למטרת משחקים, עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן בחודשיים הקרובים לקנות כרטיס מסך, לצורך זה אוכל להפריש מהמשכורת שלי כ-1000 ש"ח בחודש לצורך קנייה.

לכל המוקדם שאוכל לקנות, זה בסוף החודש הזה, לכן אם צפוייה הוזלת מחירים בקרוב, אין לי בעיה לחכות. זה יהיה מצוין אם כרטיס המסך יוכל להפעיל משחקים על הגדורות גבוהות גם בעוד שנתיים-שלוש.

תקציב: עד 2000 ש"ח

למטרות: סרטים, וגיימינג על הגדרות גבוהות

מסך: 23 אינץ, 1920X1080

מפרט:

intel core 2 extreme qx9770 3.20 GHZ

8GB DDR2

gigabyte X48-DS5

Toughpower 850W

*** חשוב לציין שאני משחק כרגע מעט מאוד והמשחקים החשובים לי שאני רוצה שיפעיל זה דיאבלו 3 וכל המשחקים שיצאו עד כה בהגדרות הכי גבוהות

ולכן אולי כדאי לקנות כרטיס מסך זול ולעדכן תוך שנה כאשר הוא לא יוכל לסחוב? בכזה מצב יש לחלק את התקציב. נגיד 500 שח לכרטיס מסך עכשיו ו-1500 ש"ח שנה הבאה.

המטרה שלי היא כאמור כרטיס מסך שיסחוב בהגדרות הכי גבוהות משחקיים לשנתיים הראשונות ולאחר מכן בהגדרות בינוניות נמוכות.

לצורך ההשוואה הצלחתי להסתדר עד היום עם כרטיס מסך radeon 3870x2

פורסם

אני ממליץ לך להיתיעץ ברגע שתילך לקנות כי אולי תיהיה ירידה או כרטיסים חדשים היום הקצב של השידרוגים מטורף לכן אני מציע שביום הקנייה תתיעץ

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אם כרטיס מסך שמתאים לי עולה 500 ש"ח אז אוכל כבר בעוד שבוע להזמינו

אם כרטיס מסך שמתאים לי עולה 1000 שקל אז אוכל כבר בעוד שבועיים-שלוש להזמינו.

אם כרטיס מסך שמתאים לי עולה 2000 ש"ח אצטרך קצת יותר מחודשיים בשביל לקנות.

לכן אני רוצה לפחות טווח מחירים ריאלי והאם באמת צפויים שינויים אדירים בתחום כרטיסי המסך. אם אקנה עכשיו כרטיס מסך שלא יתגלה עוד יומיים כרטיס מסך חדש ולשלי אין כלל ערך.

הוספתי הערה חשובה להודעה הראשית שלי

פורסם

אני ממליץ שתיחכה עד סוף שבוע הבא כי יש כמה כרטיסים על הפרק שניכנסו אבל עוד לא על המדף לכן זה יכול להשפיע על השוק אבל בכללי ב 800 ש"ח אתה יכול לקבל אחלה כרטיס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים