עבור לתוכן

WHS2011 - סוגיית שירותים

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני מתכנן להתקין שרת ביתי מבוסס WHS2011, לא בטוח לחלוטין מה אני יכול לעשות איתו ומה לא.

חוץ מקונסול השליטה הרגיל, האם אפשר להריץ עליו שירותים? (כמו TORRENT לדוגמה)

הוא צריך להיות NAS, שרת גיבוי, לספק שירותים כמו TORRENT, שרת עדכונים, וגישה למולטימדיה

האם ניתן להריץ עליו חבילת אבטחה/אנטי וירוס, כתור שירות? (כדי להוריד מעמסה מתחנות העבודה,שיתחזק את תחנות העבודה).

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

זה בסה"כ Windows Server מקוצץ. אתה יכול להתקין עליו כל מה שאתה רוצה. אתה רוצה ש BitTorrent client ירוץ כ service?

אם אתה מתכוון לגשת לNAS דרך SMB/CIFS אז אין פה שום בעיה.

למה בדיוק אתה מתכוון ב:

האם ניתן להריץ עליו חבילת אבטחה/אנטי וירוס, כתור שירות? (כדי להוריד מעמסה מתחנות העבודה,שיתחזק את תחנות העבודה).

?

המערכת לא מיועדת להיות UTM.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה, לגבי הביטורנט, אני מעוניין להריץ אותו כתור שירות, אני מעוניין להפעיל לינק ביטורנט (או את הקובץ עצמו) מתחנת עבודה

ושהשירות אוטומטית יקלוט את זה, ויתחיל בהורדה מהשרת. אפשרי לדעתך?

CIFS/SMB - לא יהוו בעיה בעיה. לגבי הUTM אני משאר שאין מנוס מלהפעיל תוכנות מקומיות, אבל לא נורא לא ביג דיל.

פורסם

למה התוכנה חייבת לרוץ אצלך כservice? אתה לא יכול פשוט לעשות login עם משתמש ולהפעיל אותה?

מן הסתם שניתן לבצע פעולות ב command line ולהגדיר סקטיפטים עם משתנים.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לפשט את כל התהליך, מינימום התעסקות, שהיה כמה שיותר אוטומטי - יכול להיות שאני מפספס משהו, אשמח אם תאיר את עייני.

לגבי שירות - אני מתקין CLIENT רגיל, ההגדרות יהפכו אותו לשירות.

סקריפטים - אין לי אפילו לא מושג קלוש, ככל הנראה אצטרך לחפש משהו מוכן ופשוט לקמפל.

פורסם

אני לא מבין מה אתה רואה פה בתור לא פשוט?

כל Bit torrent client עכשיו יודע לתת ממשק webי שאתה יכול לנהל דרכו הכל מרחוק.

סקריפטים הם סקריפטים. זה לא קוד שדורש הידור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים