עבור לתוכן

קרוס MCITP.

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה.

שאלה לי לחברה שמבינים.

אני מגיע מתחום המחשבים,אני טכנאי מחשבים ובעל תעודת הנדסאי אלקטרוניקה.

אני מעוניין להיכנס יותר לתחום ה IT ומתכוון לקחת קורס MCITP.

כמו שהבנתי ב אוקטובר יוצא Windows server 8 שזה כאמור windows server 2012.

השאלה שלי האם כדי לי להתחיל עכשיו MCITP windows server 2008 או לחכות לקורס MCITP שיכלול כבר server 2012.

אני לא יודע מתי הקורס הזה יצא.

אני לא רוצה לבזבז הרבה זמן ושלבת ולחכות לקורס הזה אבל מצד שני אני לא רוצה להתחיל משהו שהולך להיות מוחלף בקרוב.

מה אתם מציעים?

תודה.

פורסם

תעשה MCITP (ההסמכות לServer 2012 יקראו MCSE, כמו שזה היה נקרא פעם רק מורכב ממילים אחרות, הכניסו cloud כמובן והדגש הוא על התפקיד של שרת 2012 בענן).

ברוב הארגונים עדיין עובדים עם 2003, אצלינו יש אפילו 2 שרתי 2000.

בכל מקרה, יש עכשיו גם מבצע שכאשר רוכשים בחינות ל2008 מקבלים שובר חינם לבחינות המקבילות ב2012 ובנוסף, כאשר יש לך MCITP המעבר לMCSE קצר יותר (מבחן או שנים, עוד לא פורסמו נתונים).

ד"א עם תעשה עכשיו את הMCITP Server Admin תקבל גם MCSE SA (האח הקטן של MCSE EA\MCITP EA)

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

כנראה זה מה שאני יעשה MCITP enterprise administrator.

אני מהצפון,יש לך המלצה למקום לימודים טוב?

הייתי בג'ון ברייס,התרשמתי לטובה מהמקום,מה דעתך לגבי לימודים שם?

פורסם

זה לא המכללה, אלא המרצה הוא זה שקובע האם כדאי או לא.

למרות שבהרבה פעמים לא ניתן עדיין לדעת, אבל אם אתה יכול תברר מה שם המרצה ותנסה לברר פרטים עליו, נסיון מקצועי וכו'.

פורסם

יצא לי לעשות קורסים בג'ון ברייס ובמכללת הייטק, אני מעדיף את מכללת הייטק. שניהם במרכז.

בתחילת השנה הם התאחדו אז אני לא יודע כמה זה משנה עכשיו אבל בעתיד עדיין אעדיף את מכללת הייטק, הסיבות הם חניה נוחה וחינם, והמרצים (רונן גבאי ואלעד אוחיון במיוחד).

לפני שתגידו פרסומת ושאני משוחד.. אני לא מרוויח מזה כלום.. סתם מפרגן להם... ד"א רונן הוא הregional director לאקצ'ינג אז.. זה לא רק שאני מפרגן, גם מיקרוסופט...

פורסם

למה לא ללמוד לבד? יש כ"כ הרבה וידאוים ו-PDFים באינטרנט...פשוט חבל על הכסף. אתה תלמד הרבה יותר אם תתעמק לבד בנושאים, גם ככה הקורס לא מעמיק בכל התחומים.

פורסם

לא קשור בשום צורה לIT (ואם אתה רוצה להיכנס לתחום אז אתה כנראה לא בדיוק מבין את הכוונה).

מועבר לפורום כללי.

פורסם

למה לא ללמוד לבד? יש כ"כ הרבה וידאוים ו-PDFים באינטרנט...פשוט חבל על הכסף. אתה תלמד הרבה יותר אם תתעמק לבד בנושאים, גם ככה הקורס לא מעמיק בכל התחומים.

אני אשמח ללינקים של PDFים.

משום מה חיפשתי לא מעט ולא ממש מצאתי.

רק טריינרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים