עבור לתוכן

לא מצליח להגיע ל4.5ghz עם i5 2500k

Featured Replies

פורסם

אין לי בעיה להגיע ל4.4ghz, אבל ברגע שאני מעלה את המכפלה ל45 המחשב נתקע בstarting windows, גם אם אני מוסיף 0.3V מעל המתח ששמתי בשביל 4.4ghz

קראתי שבשביל תדרים יותר גבוהים צריך להפעיל את pll overvoltage וזה באמת עובד, הווינדוס עולה והמערכת עוברת מבחני יציבות

הבעיה היא שהמחשב לא נדלק על הפעם הראשונה. אני לוחץ על כפתור ההפעלה במארז ואני רואה את המאווררים והנורות על הלוח אם נדלקים, אבל המסך נשאר שחור ואחרי כמה שניות המחשב נכבה (המאווררים והנורות נכבים). אחרי כמה שניות הוא מדליק את עצמו מחדש ואז שוב קורה מה שכתבתי למעלה. ככה זה מספר פעמים עד שבסוף הוא מצליח להידלק.

מישהו נתקל בבעיה הזאת?

פורסם

הבעיה שאתה מתאר היא מצב בו ההגדרות של הביוס לא יציבות ולוח האם מנסה לאפס את הגדרות ולעלות מחדש עד שהוא מצליח..

מה שאומר שעדיין המערכת לא יציבה ב100.. ולכן תנסה לשחק עוד קצת עם ההגדרות השונות ולנסות שהמערכת תעלה יציב בלי ריסטרטים..

פורסם
  • מחבר

אבל מתי שהמחשב עולה הוא לא מאפס את ההגדרות..

בכל מקרה, שיחקתי עם כבר די הרבה דברים שם (להעלות/להוריד מתח PLL, מתח QPI, מתח system agent) ובלי הpll overvoltage המחשב לא יהיה יציב..

עוד מישהו נתקל בזה? לא יכול להיות שזה בעיה רק אצלי..

פורסם

זה נשמע כאילו גם עם pll overvoltage הוא לא יציב. אם הוא מכבה את עצמו כמה פעמים זאת אומרת שהוא שם הגדרות ברירת מחדל.

פורסם
  • מחבר

הוא לא.. מתי שהוא עולה הוא עולה עם ההגדרות ששמתי ל4.5ghz

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים