עבור לתוכן

דגלי אש''ף בחיפה

Featured Replies

פורסם
אותו ערבי לא עשה שום דבר רע, מי שעשה רע זה אותו גוף שלא מטפל באותו אדם.

הטענה שלך היא שאדם במדינה דמוקרטית כן אמור לקבל אזהרה או עונש על זה שלא עשה משהוא רע ?

• תגובות 101
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש פה כל כך הרבה בעיות פנים מדיניות שזה פשוט לא נגמר.

ומה שמעניין אתכם זה הדגל המסריח הזה.

ובזכות הסיכסוך הישראלי-ערבי הפוליטיקיים מצליחים כל פעם להסיך את דעת הציבור מהדברים החשובים יותר.

עם זה אני מסכים מאוד. מעניין שבדיוק בשיא הלהט של המחאה החברתית קרה הפיגוע באילת...

אותו ערבי לא עשה שום דבר רע, מי שעשה רע זה אותו גוף שלא מטפל באותו אדם.

המשפט הזה לא הגיוני.

בין עם בהזהרה או עונש.

וזה לא רק הערבי זה גם מתייחס ליהודי ולכל אדם אחר.

פורסם

^^^

ביבי עשה את הפיגוע באילת? :o

הערבים לא אשמים. הם מתנהגים כפי שמאפשרים להם להתנהג.

זה כמו שתיקח כיתה ותפסיק להעניש תלמידים על בעיות משמעת.

פורסם

מה הבעיה שלך שהם שמים דגל של "מדינה" X?

בידיוק כמו שלך יש זכות לשים דגל מדינת ישראל לו יש זכות לשים דגל של אש"ף.

אם אתה רוצה לאסור דגל אש"ף אז גם צריך לאסור דגל ישראל.

הבעיה שלי שהוא מנופף דגל של אויב המדינה, בתוך הבית שלי ושלך.

אז אם נותנים לחרא הזה לגור פה שלפחות יתחשב ברגשות האזרחים, ואם לא נראה לו שיתעופף לעזה.

ואין לו שום זכות לשים דגל של אש"ף, מהסיבה שהוא לא משתתף בחובותיו למדינה! ובנוסף מזלזל ויורק מהבאר שהוא שותה ממנה.

פורסם

אני דיי מתקשה להגדיר "פגיעה ברגשות" כפגיעה. זה בערך כמו לטעון שמכירת חמץ בפסח לחילונים מהווה "פגיעה ברגשות" של מי שרוצה לשמור

עכשו השאלה שנשארה היא האם יש בעיה שלא ניתן לעבור עליה בשתיקהבהצגת הדגל. אז בוא לא נטען סתם טענות אלא נשקול את כל הסיבות הפשריות בעד ונגד הצגת הדגל כולל למה

בעד : הדגל עצמו לא מתפוצץ, לא יורה ולא מסכן אף אחד

נגד : הצגת הדגל של אירגון טרור מוכר שמטרתו להשמיד את מדינת ישראל, בתוך מדינת ישראל, יכול להיות סמל לטרוריסטים פוטנציאליים אחרים לכך שניתן לבצע פעילות טרור מופגנת בתוך ישראל וזה בסדר, או אפילו להיות סמל מוסכם להתחלה של פעילות טרור ספציפית

נגד : הצגת הדגל גורמת לפגיעה בתדמית של הבלוק, השכונה, יכולה להרחיק קוני דירות פוטנציאליים וכדומה

בעד : אותם קוני דירות פוטנציאליים לא קונים את הדירות מכיוון שהיה מוצג דגל של אשף והם לא רוצים שכנים מחבלים. הסרת הדגל בלבד = הסתרת מידע מקוני הדירות, שרלוונטי לקניית (או אי קניית) הדירה

בלי קשר : מי שמציג דגל כזה כנראה שנוטה לפעילויות אחרות שקשורות בצורה עקיפה או ישירה לטרור, ואז יתכן שהוא פוגע במדינה בצורה אחרת. אבל, אם אין חוק שאוסר את הצגת הדגל, לא ניתן למשל להתחיל חקירה רק בגלל הדגל

פורסם

לא נרד לקונספרציות.

אבל לביבי ולחבריו פיגועים לא באים לרעתם, אלה רק לטובתם, ומסיתים את הדברים הפנים מדינים לתחום הבטחוני כמו תמיד.

בנוגע למשפט הלא הגיוני.

באתי להגיד שאם אותו אדם עשה X וזה בגדר חוקי אז האדם היחיד או ליתר הגוף שאתה צריך ללכת להתלונן זה ממשלת ישראל וראש הממשלה ולא לאותו אזרח.

ואם זה לא חוקי והוא ממשיך לעשות ככה אזהרה->קנס\כלא. וזה כל עוד מדובר באמת בדגל שמיצג גוף טרור.(אינני בקיא במאה אחוז במשמעות הדגל) ->וזה צריך להיות הדדי לכולם ללא הבדל דתות,מין, גזע וכו'

פורסם

סמולן..

פורסם

מה הבעיה, תתלו דגל גזעני משלכם.

למשל PALESTINIANS R CANCER

פורסם

אבל אז יש סכנה שהערבים ירביצו להם.

פורסם

אני לא חושב שאם Palestinians R cancer אתה תעשה טוב למישהוא

למי שחושב כמוך, מה זה משנה

למי שחושב הפוך ממך, זה יראה כמה שאתה קטן מחשבה וכו' וכו' ורק יעלה את תחושת הצדק העצמי שלהם

לפלסטינים, זה יספק עוד תמונה שתופיע במיליוני עותקים בפייסבוק, Youtube, ו BBC news

אתה רוצה לנצח אותם, תהיה שונה מהם

פורסם

עצם הדיון הזה הוא דגל שעליו כתוב PALESTINIANS R CANCER.

פורסם

מה שכתוב על הדגל זה "PALESTINIANS" וזהו. ה "R CANCER" זה המיקום שלו. עכשו מזה לבד ניתן לעשות קצת יותר תצוגה לאנשים שונים בארץ. אבל זה לא נעשה

פורסם

וחוץ מזה. זאת מדינת היהודים. אין מקום לסובלנות כלפי האויב (ואתה מדבר עם אחד חילוני שבז לדת ולזרמים השמרניים)

תגיד אתה אמיתי? זה ניראה לך תקין שאתה מדבר בידיוק כמו אחמדיניג'אד? לאיזה תוצאה בידיוק אתה מתכוון להגיע עם הדעות האלה?

אנשים פה באופן שיטתי יורדים לרמה של מי שעומד מולם, תתפסו את עצמכם בידיים ותיהיו גאווה לעצמכם ומול העולם כולו, ברגע שאנשים יפסיקו לשחק לידיים של הלייצנים האלה הם יאבדו את הלגיטימציה הבין לאומית שלהם וזה הרבה יותר חשוב מכל צבא או מלחמה או זכויות.

נשבר לי כבר מלנסות להצדיק את ישראל אחרי שאנשים רואים אנשים כמוך מדברים.

פורסם

"אל תרדו לרמה" זה אחד המשפטים הכי מפגרים לדעתי.

במלחמה מי שיורד לרמה יותר נמוכה מנצח.

פורסם

במלחמה קרבית - אוליי כן

במלחמה "מחשבתית" (כולל את הדגל) - לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים