פורסם 2012 במאי 1213 שנים יש לי לוח אם שאני מחבר עליו את הכל, זיכרונות מעבד כרטיס מסך והארד דיסק.. אבל ברגע שאני מחבר את הספק ומנסה להדליק את המחשב אז המחשב לא נידלק אבל אם אני מקצר את החוט הירוק שבספק אם המינוס אז פתאום המחשב נידלק ניראה שהכל בסדר אבל המחשב לא עולהמה יכולה ליהיות הבעיה ?? אממ.. אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה ספציפית אני חדש אז אם יוכלו להעביר את זה אז תודה מראש
פורסם 2012 במאי 1213 שנים תוודא שהכול מחובר נכוןיש קבלים מנופחים בלוח ?ספק דפוק ?תחבר את הלוח אם מעבד, ללא זכרון, אם buzzer (אם אין בלוח buzzer מובנה) ותנסה להגיע למצב שיש צפצופים. עכשו תוסיף את הזיכרוןהלוח עדיין דפוק בלי סימן היכר חיצוני ? איזה חברה/דגם ?
פורסם 2012 במאי 1213 שנים מחבר תוודא שהכול מחובר נכוןיש קבלים מנופחים בלוח ?ספק דפוק ?תחבר את הלוח אם מעבד, ללא זכרון, אם buzzer (אם אין בלוח buzzer מובנה) ותנסה להגיע למצב שיש צפצופים. עכשו תוסיף את הזיכרוןהלוח עדיין דפוק בלי סימן היכר חיצוני ? איזה חברה/דגם ?ניסיתי הכל הוא פשוט לא נידלק !וכשאני מחבר את הכבל הירוק למינוס בספק רק אז הוא נידלק אבל לא מצפצף ולא שום דבר פשוט כלום ועכשיו שמתי לב שכמה מהקבלים נוזלים זה אומר משהו ?
פורסם 2012 במאי 1213 שנים תנסה להחליף אותם - מדריך http://ompldr.org/vN3V1MA/Untitled 1.pdfהקבלים הם הבעיה. החלפה שלהם יכולה לעבוד או לא לעבוד (אם יש רכיבים אחרים שנשרפו בגלל הקבלים)תבדוק גם את הספק שאין בתוכו קבלים מנופחים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.