עבור לתוכן

צריך עזרה בנוגע לכרטיס מסך בסביבות מחיר 1000 שקלים

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי תקציב של 1000 שקלים פלוס מינוס לרכישת כרטיס מסך רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לי לקנות שיפעיל לי הכל כמו שצריך לי יש היום gt520 1 g

מפרט המחשב שלי :

I5 2400 3.1 ghz

זיכרון 8g

לוח אם h61

ספק כח 500w לא יודע של איזו חברה

אני לא מבין כל כך בתחום הגיימינג ולכן אני ממש זקוק לעזרה אני אודה לעוזרים וגם לעוזרים במייל אני אשמח

תודה רבה ( אני חדש פה בפורום היום נרשמתי ;))

פורסם

מה הדגם המדויק של הספק? תפתח את המארז ותגיד מה כתוב על המדבקה.

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות אבל עד כמה זה משנה איזו חברה זו והאם יש מצב שאני אצטרך להחליף ספק כח ? ;(

פורסם

זה חשוב, יש ספקים לא איכותיים שיכולים לשרוף כרטיס או לא להחזיק אותו. יכול להיות ספק שרשום עליו 500W והוא יביא 200W במתחים לא טובים (קפיצות מתח גדולות), דבר שאלול לגרום נזק לכרטיס ולמערכת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה אני אחזור הבייתה אני אפתח את המחשב וארשום מה הספק שלי מקווה שעדיין תהיה פה בשעה 16:30

פורסם

ותערוך את הכותרת לפי חוקי הפורום, אחרת לא תקבל יותר עזרה, בשביל שהכותרת תהייה לפי חוקי הפורום תערוך אותה בהודעה הראשונה ותוריד את המילה דחוף, בנוסף יעזור אם תרשום את הצרכים (גיימינג במקרה שלך) והתקציב. ככה יותר יעזרו לך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ערכתי מקווה שזה עכשיו בסדר :xyxthumbs:

פורסם

מצוין.

צריך לדעת גם את רזולוציית המסך (לא גודל).

פורסם
  • מחבר

מסך : 24 אינץ led full hd 1960 :1080

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה שווה לקנות אותו ?

Sapphire AMD Radeon HD 6950 DUAL FAN 2GB GDDR5

??

פורסם

קודם תענה איזה ספק כוח יש לך. זה באמת מאוד חשוב. לפי המפרט שלך יש לי חשד שקנית מחשב באייבורי, ואם זה אכן כך, אז יש סיכוי מאוד גבוה ששמו לך ספק ג'נרי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני ארשום עוד מעט אני אגיע הבייתה ואפתח את המחשב אני מקווה שאני לא אתאכזב בכלל לא ידעתי שיש לזה כזה חשיבות

פורסם

סתם מסקרנות, אז איפה קנית מחשב? :)

פורסם
  • מחבר

קניתי אותו ב best buy ב 2100 ש״ח

פורסם

הבנתי. אז לבדוק ספק כוח ותחזור אלינו :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים