פורסם 2012 במאי 1213 שנים לפני משהו כחודש הייתי יכול לצפות בסטרימינג 1080P חופשי! וכבר די הרבה זמן שאני מנסה אפילו לשים על 480P וזה כל 5 שניות נתקע(שומעים קול אבל התמונה תקועה), ההורדה שלי והעלאה בטורנטים בסדר למרות שהמקסימום הלאה שאני מקבל הוא 50KB במקום 80.יש לי גם איטיות בגלישה עצמה, האתר היחיד שעובד טוב הוא יוטיוב ואני צופה חופשי בסרטוני FHD.10 מגה בזק ובזק בינלאומיטוב שכחו מזה גם יוטיוב דיי איטיאממ עוד משהו הפינגים שלי לשרתים בארץ ולחול זוועה(80 לשרת ישראלי)*הודעותייך אוחדו, להבא קרא את חוקי הפורום*.
פורסם 2012 במאי 1213 שנים באיזו תשתית אתה מחובר, הוט או בזק?מה דגם הנתב שיש לך? עושה רושם שהוא משולב.בבדיקת מהירות לארץ אתה מקבל מהירות ו PING תקין?
פורסם 2012 במאי 1213 שנים מחבר "10 מגה בזק ובזק בינלאומי" rta 1025wעשיתי הבוקר ping test יצא לי 500 ו250(ירושלים, עזה)
פורסם 2012 במאי 1313 שנים היי Vlad3,ראשית כיוון שאתה גולש ללא אנטי וירוס, מומלץ לבצע סריקה מיידית של המחשב לוודא שאין וירוסים או רוגלות שמאיטים את הגלישה.תוכל להשתמש גם בקישור מספר 7 בלינק המצורף:http://www.bezeqint.net/quicklinks.htmlהסריקה היא ללא תשלום.עדכן אותי לאחר מכן לוטם
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מחבר אוקי עשיתי את הסריקה וגיליתי משהו מאוד מוזר8 ווירוסים שונים שמישהו (אין לי שמץ איך) התקין\הוריד לי אותם לתיקייה משותפת ב - Users\Public\Documents
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.