עבור לתוכן

כרטיס PCI-E 3 מתאים ללוח עם PCI-E 2 ?

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

אשמח אם מישהו יוכל לתת לי תשובה בנשוא, תאימות בין לוח PCI-E גרסה 2.0 לכרטיס מסך שדורש PCI-E גרסה 3.0

כמו כן במידה ומתאים , עד כמה זה יוריד בביצועי הכרטיס ?

אני שוקל להחליף את הHD4870 OC שלי ב Gigabyte HD7850 Windforce , מה אומרים ? כדאי ?

(שאר המפרט שלי מופיע בחתימה למטה)

תודה לכל העוזרים.

פורסם

יש תאימות לאחור. כיום אין כרטיס (אולי GTX690 כפול הליבה) שמנצל במלואו את רוחב הפס של PCI-E 2.0 ובטח שלא את זה של PCI-E 3.0

ה-7850 כרטיס די משתלם ויהווה שדרוג משמעותי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב התחדשתי לי ב gigabyte HD7850OC

יש אפשרות לעשות CROSSFIRE בינו לבין ה HD4870 הישן שלי ?! זה יהיה אפקטיבי או סתם יעלה לי את הצריכת חשמל מבלי לתת הרבה תמורה בביצועים ?

יש לי ספק 620W של crosair ,אמור לסחוב דבר כזה ?

פורסם

בלתי אפשרי.

פורסם

כדי לעשות Crossfire X אתה חייב ששני הכרטיסים יהיו זהים או לפחות מאותה הליבה ,לדוג' או ששניהם יהיו HD6850 ,או שאחד מהם יהיה HD6870 והשני יהיה HD6850 כי במקרה הזה שניהם מתבססים על ליבת הBarts ,אבל אתה לא יכול לשלב את הHD6850 עם HD6950 כי הכרטיסים חולקים ליבות שונות ולכן זה לא יעבוד .

דבר נוסף שלא חשבת עליו ,שגם אם אפשר היה בתאוריה לשלב כרטיסים מליבות שונות ,עדיין הכרטיס שלך הוא כרטיס DX10.1 ישן וה7850 הוא DX11.1 חדש,ככה איך ציפית שהעסק הזה יעבוד עם אתה רוצה לשחק במשחק בDX11 אבל אחד הכרטיסים לא עובד ?

שלא לדבר על זה שHD4870 כרטיס חלש ותוספת הביצועים (שוב בתאוריה - זה גם ככה לא אפשרי) לא תיהיה משמעותית עם כרטיס ברמת הHD7850 , אם אתה רוצה תוספת בביצועים -הדרך היחידה שאתה יכול לקבל שיפור בביצועים היא בעזרת OC לכרטיס המסך .

פורסם
  • מחבר

תאמת לא חשבתי שזה יעבוד אבל העדפתי לשאול ...תודה על התשובה המלומדת - החכמתי (:

אגב באטלפליד 3 על טלוויזית פיליפס 42 אינץ והכרטיס מסך ... זה חוויה מדהימה ;D

והוא ממש ממש שקט .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים