עבור לתוכן

בקשה למפרט למחשב חדש רב תכליתי במקסימום ביצועים ובמינימום מחיר.

Featured Replies

פורסם

לא יהיה הפרש משמעותי. תחשוב מבחינה עתידית, האם שווה לך להשקיע היום ב-USB3 ו-SATA3... אולי בעתיד תוסיף SSD?

• תגובות 44
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקי, אני אלך על הלוח אם של ג'יגבייט עם הUSB3 .

עכשיו ההתלבטות שלי היא רק המעבד. שווה ללכת על הG630? ה-I3 הוא 600MHZ יותר, אבל השאלה אם בכל זאת הוא עדיף?

אני מפחד שהמחשב לא יהיה איטי יותר בגלל זה, או שהמשחקים ירוצו לאט יותר. מה אתם אומרים?

פורסם

אמרתי לך שהרצתי BF3 יחד עם G620 וה-GTX570 שלי (זה היה עם 4GB RAM)? רץ חלק בלי בעיות, דומה מאוד למה שיש לי עם המחשב שלי (מפרט בצד).

פורסם

קח קשיח אחר, הסיגייט מגיע רק עם שנת אחריות אחת.

פורסם
  • מחבר

לא שמתי לב שזה שנה אחריות :/

1. אני רואה שגם אין להם כלכך הרבה מבחר.. 2 האופציות שאני רואה זה: א. WD 500GB Sata 3 Caviar Blue עם שנתיים אחריות. ב. Western Digital 500GB 2.5" 5400RPM 8MB SATA עם 3 שנים אחריות. העניין הוא שאפשרות א' טובה יותר בביצועים. כדאי להתפשר על ביצועים לטובת שנה נוספת של אחריות?

2. שאלה כללית נוספת: לאור העובדה שבחרתי במעבד כפול ליבה- G630 עם 2.7GHZ, ולא ב-i3 עם 3.2GHZ למשל, האם המחשב הזה יסתדר טוב עם ריבוי חלונות וטאבים, תכני HD, שימוש בתוכנת פוטושופ והרצת משחקים מודרניים על הגדרות בינוניות באופן חלק לגמרי? אני לא יתקל בתופעות של איטיות?

3. האם המחשב הזה יכול להריץ ווינדוס 7 64 ביט? או 32 ביט?

פורסם

עם 4GB עדיף 32x. כמובן שהוא יכול להחזיק את המערכות הפעלה האלו.

בגלל שזה קשיח למערכת ההפעלה, מומלץ (מאוד) שהוא יהיה במהירות של 7200RPM.

הוא לא יתקשה עם ריבויי משימות.

פורסם
  • מחבר

- אבל הבנתי שגרסת X32 תומכת בעד 3GB זיכרון, ככה שאם יש במחשב 4GB אז הווינדוס לא ינצל את כל ה-4. לא עדיף 64 ביט? מערכת הפעלה 64 ביט לא תלויה גם במעבד?

- אז עדיף את ה-WD CAVIAR BLUE נכון?

- נ.ב: לוח האם שהציעו לי-

Gigabyte GA-B75M-D3V, האם הוא מצדיק את מחירו? או שאפשר לרדת במחיר למשהו אחר משתלם יותר?

פורסם

אני הצעתי אותו (הלוח). כן הוא משתלם.

הוא ינצל בין 3.5GB ל-3.2GB, מערכת 64X צורכת יותר משאבים בשביל לעבוד ולכן 32x תעבוד חלק יותר.

פורסם
  • מחבר

- ההארדיסק WD CAVIAR BLUE הוא בסדר?

- זאת אומרת שאם היה מעבד חזק יותר אז היתי יכול להריץ את ה-64 ביט?

פורסם

1. קח כונן 7200RPM עם שנתיים אחריות לפחות

2.אין ספק ש I3 חזק יותר, האם הוא שווה את תוספת המחיר לתקציב כמו שלך? כנראה שלא

3. אין למחשב בעיה להריץ32/64 ביט, תתקין את ה 64 ביט - בדיוק מהסיבות שציינת

פורסם

אתם כנראה מתכוונים ל-x86, לא x32.

אתה לא תראה שום הבדל ביצועים בין 32 ביט ל-64 ביט.

פורסם
  • מחבר

2.אין ספק ש I3 חזק יותר, האם הוא שווה את תוספת המחיר לתקציב כמו שלך? כנראה שלא

אוקיי, הוא חזק יותר, אבל האם אני יראה בפועל שוני בביצועים של המחשב אם משווים בינו לבין ה-G630?

אתם כנראה מתכוונים ל-x86, לא x32.

אתה לא תראה שום הבדל ביצועים בין 32 ביט ל-64 ביט.

אז למה יש בכלל את שתי הגרסאות האלה?

פורסם

ניצול זיכרון וליבות.

פורסם
  • מחבר

ניצול זיכרון וליבות.

המשפט הזה לא אומר לי כלום, תוכל להרחיב קצת?

למפרט שבחרנו עם המעבד G630, עדיף להתקין גירסת 32 ביט או 64? כל אחד פה אומר משהו אחר חחח..

פורסם

מערכת 64x יודעת לנצל יותר ליבות מאשר 32bit ויודעת לנצל יותר מ-4GB RAM (זיכרון), אבל דרישות המערכת שלה גבוהות יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים