עבור לתוכן

MSN Messenger: ביטול כניסה אוטומטית לאתר Hotmail בסינית?

Featured Replies

פורסם

חבר שלי (טוב נו, האח של החברה אם אתם מתעקשים) התקין במחשב MSN Messenger 6.1.

תוך כדי ההתקנה הוא בלי כוונה עשה Next מיותר (מי לא?), כשבדיוק שאלו באיזו שפה הוא רוצה את האתר Hotmail כברירת מחדל (או משהו כזה...).

כנראה שזה היה בזמן ההרשמה של החשבון למשתמש חדש (יש את זה בהתקנה הראשונית).

אז זה סימן שהוא בחר בשפה הסינית (בדיעבד).

התוכנה עצמה עולה באופן תקין בעברית וה-Log in מתחבר בהצלחה.

אבל כשהוא לוחץ על "הודעות חדשות" (אימיילים חדשים ב-Hotmail) זה מיד לוקח אותו לאתר Hotmail בסינית!!!

כמובן שניסינו לחפש בתפריט של התוכנה את ההגדרה הזאת (אין כלום), כמו גם באתר הוטמייל הסינית (אי אפשר להבין כלום - לא למחוק ובטח לא לקרוא).

הסרה והתקנה מחדש של התוכנה - לא עזרו !!

איך משנים חזרה לחשבון באנגלית?!!? ::)

התייאשנו. :-\

תודה.

פורסם

ניסיתם בתוך החשבון בהוטמייל לשנות את זה? בעמוד ההגדרות של החשבון (Options בצד ימין למעלה), האפשרות הלפני-אחרונה היא בחירת שפה.

תיכנס לשם ותנסה לבחור אנגלית.

הבעייה היא שרשימת השפות שם נכתבת בשפה הנוכחית של החשבון. אז אתם תראו את שמות כל השפות רשומים בסינית. כמו-כן, הסדר של השפות משתנה לפי ה-א"ב של שפת התצוגה הנוכחית, ולכן אי אפשר לעבוד במקביל לחשבון רגיל ולבדוק איפה ברשימה ממוקמת אנגלית.

אם אתם מגיעים לעמוד הזה, נסו להחליף את השפות באופן שרירותי, בחרו כל שפה שונה מהשפה הנוכחית, עד שתגיעו לשפה לטינית כלשהי (אותיות דומות לאנגלית) ותוכלו להבין איזה מהאפשרויות היא אנגלית.

פורסם

מספר אפשרויות בפניך....

תעזוב את החברה

או

תלמד סינית

או

תכנס ל OPTIONS ב HOTMAIL ותשנה את השפה לאנגלית (ה RADIO BUTTON השלישי מלמעלה) ואז תנסה לנחש איזה כפתור הוא OK בסינית

פורסם

חבל שאתה חוזר על הדברים שלי, רק עם טעויות.

כמו שאמרתי, השפה אנגלית לא תמיד תהייה באותו מקום, מפני שסדר השפות ברשימת השפות לבחירה תלוי ב-א"ב של שפת התצוגה הנוכחית.

למעשה, עכשיו כשאני חושב על זה, אני נזכר שכתבתי את זה פה בפורום פעם...

עריכה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=41062;start=msg373336#msg373336

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים