פורסם 2012 במאי 1013 שנים שלום חברים בשעה טובה קיבלתי מסך 42 3D שמחובר למחשב עם כבר HDMI גרסה 1.4ניסיתי להפעיל את הסרט אבטר 3D במדיה פלאייר קלאסיק, שמתי את המשקפיים, ולא ראיתי שיש תלת מימד ...יש למישהו רעיון למה זה לא עובד? אולי צריך להגדיר משהו בטלויזיה או במדיה פלאייר?תודה
פורסם 2012 במאי 1313 שנים תסביר בדיוק מה אתה רואה.לפני הפעלת ה3D אתה אמור לראות את הסרט פעמיים על המסך, משהו כזה:http://blog.dvdfab.com/wp-content/uploads/2011/08/DVDFab-SBS-3D-Blu-ray-Copy.jpgואז אתה מפעיל את ה3D וזה מתאחד לתמונה אחת.אם אתה לא רואה פעמיים בהתחלה אז הוידאו שלך לא בתלת מימד ואתה צריך להשיג תוכן תלת מימד.ובכלל, אם הטלויזיה שלך תומכת באפשרות אז עדיף לשים את הסרט על USB ולחבר ישר לטלויזיה... לא חייב מחשב.
פורסם 2012 במאי 1513 שנים מחבר הפעלת את ה-3d דרך שלט הטלויזיה?בטלויזיה בהגדרות 3D יש לי כמה פונקציות:ב 3D TYPE:1. Bypass - מצב רגיל2. SBS interlace3. SBS Progressive4. Top Bottonניסיתי שער הפונקציות אני רואה תמונה שונה בכל עין... באיזה מהם אני אמור לבחור?ומתחת לכל פונקציה יש RL SWAP: אפשר לבחור בין LeftRight ו RaightLeftמה ההבדל ובמה אני אמור לבחור?תסביר בדיוק מה אתה רואה.לפני הפעלת ה3D אתה אמור לראות את הסרט פעמיים על המסך, משהו כזה:http://blog.dvdfab.com/wp-content/uploads/2011/08/DVDFab-SBS-3D-Blu-ray-Copy.jpgואז אתה מפעיל את ה3D וזה מתאחד לתמונה אחת.אם אתה לא רואה פעמיים בהתחלה אז הוידאו שלך לא בתלת מימד ואתה צריך להשיג תוכן תלת מימד.ובכלל, אם הטלויזיה שלך תומכת באפשרות אז עדיף לשים את הסרט על USB ולחבר ישר לטלויזיה... לא חייב מחשב.אז ככה במצב רגיל אני לא רואה 2 תמונות, אבל ראיתי שהורדתי גרסה תלת מימד הנה ככה רשום כמה דוגמאות:AVATAR_EXT_CLS_3D_BLUEBIRDCLSH_o_TTNS_3D_RMX_BLUEBIRDPUSS_IN_BOOTS_3D_BLUEBIRDאני רואה פשוט סרט רגילמשקל של הסרט באזור ה 40 גיגהאני מפעיל את הסרט דרך מדיה פלאייר קלאסיק יכול להיות צריך להפעיל שמה פונקציה של תלת מימד איפושהו?המסך מחובר למחשב , באיזה פורמט אמור להיות הסרט בשביל שאני יוכל להכניס דרך USB? כי כרגע הוא ב ISO אני מפעיל אותו דרך DAEMON TOOLSתודההה על העזרה :]
פורסם 2012 במאי 1613 שנים מחבר תודה רבה לכולם, הבעיה נפתרה, באמת כנראה הסרטים שהיו לי לא התאימו הורדתי גרסהAvatar.2009.3D.Half-SBS.1080p.x264-TLועובד פצצה :]]
פורסם 2012 במאי 1613 שנים תוכל לשלוח תמונה של מה שהטלוויזיה מציגה - צילום מהפלאפון או משהו ?תוכל לעדכן איזה סרטים עובדים ב-3D ?
פורסם 2012 במאי 1613 שנים מחבר תמונה כפולה אני רואה כמו שכתבתם מקודם...ואז אני משנה בטלויזיה וזה מתאחד עם המשקפיים...הבנתי שיש 2 סוגים של תלת מימד אקטיבי ופאסיבייש את הסוג של המשקפיים של כחול ואדום ושם המשקפיים עם הסוללההטלויזיה שלי תומכת בפורמט SBS HALF שזה ה 2 תמונות והשני לא ממש הצלחתי להפעיל כן יש משהו חבל שלא לקחתי יותר גדול אבל מצד שני זה לחדר שינה הוא דיי קטן בשביל גודל כזה ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.