עבור לתוכן

מסך AW2310 שווה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר לAW2310 חדש ב2200 ש"ח האם הוא שווה במחיר הזה?

פורסם

יש לך שימוש ב120HZ\בתלת מימד שלו?

אם לא, בזבוז כסף, יש לך מסכים עם תמונה לא פחות טובה בחצי מחיר (ואף יותר טובה)

פורסם

שוקו אתה יכול לתת דוגמה בבקשה

פורסם

הDELLים

פורסם
  • מחבר

מן הסתם שיש לי שימוש ב120HZ אחרת לא הייתי מבקש הצעת מחיר עליו לא? ::)

השאלה האם המחיר שקיבלתי נחשב מחיר טוב?

פורסם

תסתכל ב ZAP.

מה השימושים שלך שיש לך צורך ב 120HZ?

פורסם
  • מחבר

וואו תודה

LosNir זה zap.co.il , נכון?

>:(

זה לא עונה לי על השאלה, האם המסך שווה את המחיר שנתנו לי?

עיקר השימושים שלי הם FPS ומדי פעם RPG, ככה ש120HZ זה די חשוב

פורסם

אם השימוש הוא FPS ולא תלת מימד, לא רואה צורך ב120HZ

לפי מה שקראתי, המסך מציג תמונה טובה ביחס למסכי TN אולם בינונית באופן כללי, השימוש בתלת מימד לא משהו בכל המשחקים.

לא רואה אותו נמכר בארץ אז לא יודע להגיד איך המחיר. יש כמה מסכים 120HZ בZAP שקצת יותר זולים, כדאי לחפש עליהם מידע...

אם זה רק למשחקים היתי מוותר על העיניין

פורסם

וואו תודה

LosNir זה zap.co.il , נכון?

>:(

זה לא עונה לי על השאלה, האם המסך שווה את המחיר שנתנו לי?

עיקר השימושים שלי הם FPS ומדי פעם RPG, ככה ש120HZ זה די חשוב

זה מסך TN עם קצב רענון של 120 הרץ. לא שום דבר Fancy.

רוצה לדעת אם הוא "שווה" את המחיר שנתנו לך? תסתכל בזאפ! תשווה למסכים אחרים! תשווה לדלים למיניהם שנותנים איכות תמונה פנטסטית במחיר נמוך!

אם השימוש הוא FPS, לא רואה צורך ב120HZ

פורסם
  • מחבר

וואו captain obvious strikes again ::) ... נרארה לי שזו היתה טעות לפתוח את הת'רד הזה בכלל, אין מישהו עם המסך הזה שיכול לתת לי חוות דעת אמיתית עליו. כי לחפש בזאפ ולקרוא ביקורות אני יכול עד מחר, אז תסלחו לי בבקשה על התגובות העוקצניות מעט שלי אבל באמת באתי לקבל תשובה רצינית. כי בתאכלס לא ממש ניתן להכנס לאופיס דיפו או איייבורי או השד יודע איזו רשת אחרת ולהתרשם מהמסך, נכון?

וכשאני אומר "שווה" אני לא מתכוון שווה יחסית למחיר שהוא נמכר בחנות היחידה שכביכול מוכרת אותו דרך זאפ כי זה ברור שיותר זול = יותר "שווה", אלא האם הוא שווה את ההשקעה של הסכום הזה ונכון שיש מסכים אחרים יותר זולים אבל שאלתי על המסך הזה כי יש לי הצעת מחיר ספציפית עליו.

אז בבקשה לענות רק מי שיש לו ניסיון Hands-on עם המסך הנ"ל.

אגב, דווקא לFPS מאוד חשוב ה120HZ ורק מי ששיחק ככה מבין (ו I don't give a sh*t על 3D).

תודה ;D

פורסם

מן הסתם לרוב הפורום יש את אחד הDELLים המומלצים. אתה לא באמת יכול לצפות שכל שם של מסך שתזרוק פה יהיה אותו למישהו.

עניינית, מסכים זה עניין שמאד תלוי בהעדפה אישית, ומה שטוב לאחד לא בהכרח טוב לאחר. זה דבר ידוע שיש כאלה שמאד רגישים לזמן-תגובה/"מריחות" ומרגישים תועלת גדולה מ120Hz, בזמן שאחרים (הרוב למעשה) לא יבינו בכלל מה אתה רוצה מהם. אז השאלה היא לא אם המסך "שווה", אלא אם הוא שווה בשבילך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים