עבור לתוכן

האם אפשר לתקן עכבר של לוג'יטק 3200?

Featured Replies

פורסם

לפני כשנתיים קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים MX3200 של לוג'יטק. הכל היה טוב ויפה עד שהבוקר הבת שלי הפילה את העכבר. מה שקרה הוא שהקליקר השמאלי יצא ממקומו. הצלחתי להחזיר אותו למקומו אבל עכשיו הוא עובד באופן נוקשה מאד. המצב גרוע כ"כ עד שעבודה בת שעה איתו גורמת לכאבים בשרירי היד.

מברור מהיר שערכתי עולה כי:

1. אין אפשרות לקנות עכבר לבד. ה-3200 נמכרת רק כמערכת.

2. המערכת הזולה יותר שמצאתי היא באיביי במחיר של כ-220 ש"ח. מאחר שכך, זה הסכום המקסימלי שאני מוכן להוציא.

3. לא מצאתי מישהו שמתקן עכברים (אני גר בראש העין).

אז מה כדאי לי לעשות?

1. לקנות מערכת חדשה? אם כך יש לי מקלדת ומשדר מיותרים.

2. לקנות עכבר חדש? אם כך אני פשוט אזרוק את העכבר הקיים ואשתמש בחדש. זה ייצור לי 2 סטים אלחוטיים. מקלדת עם עכבר משלה ועכבר עם משדר משלו. האם יתכנו הפרעות ביניהם? האם חשוב שהעכבר יהיה מתוצרת לוג'יטק כדי להמנע מהפרעות כאלו?

3. לתקן את העכבר הקיים. יש מישהו שעושה את זה באזור שלי?

4. משהו אחר? אני פתוח להצעות.

הערה: אני לא מחפש בהכרח את הפתרון הזול ביותר. במקור בחרתי בלוג'יטק כי יש להם שם טוב. הבחירה הזו הוכיחה את עצמה ואני לא מחפש מוצרים מיצרנים עלומי שם במחירים סופר זולים ועם ארגונומיה מפוקפקת. אני מחפש משהו פשוט וטוב בדומה למה שהיה לי.

תודה מראש.

פורסם

אתה רוצה לתקן אותו?

אם אתה הולך מילא להחליף אותו אז אולי שווה שתפתח את העכבר ותנסה לראות מה מפריע ללחיצה, אולי תעלה תמונות.

פורסם
  • מחבר

הייתי פותח אותו אבל אני לא רואה ברגים בשום מקום. בינתיים הוא עובד (אם כי בקושי) אז עד שלא יהיה לי עכבר חדש אני לא רוצה להשבית אותו לגמרי.

פורסם

בדרך כלל הברגים הם מתחת לרגליות הקטנות האלו שמחליקות את העכבר על המשטח.

פורסם
  • מחבר

הסרתי אחת מהן (היא הייתה מודבקת) ולא מצאתי שום בורג.

פורסם

הסתכלתי במפרט של המקלדת וכתוב שיש לה 5 שנות אחריות. אמנם הדגם לא מיוצר כבר אבל שמעתי על מקרים שלוג'יטק העולמית עזרה לאנשים שהמקלדת/עכבר שלהם היו תקולים והחליפה את הדגמים שלהם שלא מיוצרים יותר בדגמים חדשים אפילו לאחר תקופת האחריות.

במקרה שלך עברו רק שנתיים, שווה לנסות לפנות ללוג'יטק העולמית במייל ולהתייעץ איתם.

לי הם עזרו בעבר - החליפו לי שלט Harmony One תקול שהיבואן בארץ לא הסכים להחליף, קיבלתי שלט חדש בקופסה במשלוח עד הבית ולא גבו ממני אגורה.

פורסם

לוגיטק העולמית יודע משירות המצוין שלה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה. פניתי אליהם.

פורסם
  • מחבר

נו, נראה לי שלא תהיה לי ברירה אלא לקנות עכבר חדש. :'(

Thank you for contacting Logitech's Customer Care.

I understand that you are experiencing problems with your MX 3200 desktop as the mouse is not working correctly. I am happy to help you with this.

Unfortunately we don't have mice that are compatible with your current keyboard and receiver and there is no way to fix your mouse. I do hope that you are able to find a desktop or a mouse for your needs.

יש איזה עכבר מומלץ? אני רוצה משהו פשוט וטוב. 3 לחצנים של לוג'יטק יהיה מושלם. מבחינת גודל, כמה שיותר גדול יותר טוב.

אגב, האם עלי לדאוג בנוגע לקשיי תקשורת העכבר למקלט שלו והמקלדת והמקלט שלה?

פורסם

Logitech Marathon Mouse M705 עכבר אלחוטי מצויין לכל שימוש במחיר סביר יחסית. מומלץ.

פורסם
  • מחבר

אני רואה את המילה unify או Unifying Receiver כשאני מחפש אותו באיביי. מה המשמעות שלה?

פורסם

ה-Unifying Receiver הוא מתאם נאנו זעיר שמשותף לדגמים האחרונים של המקלדות והעכברים של לוג'יטק.

http://www.logitech.com/en-us/66/6079

פורסם
  • מחבר

תודה גלי. אגב, לוג'יטק רוצים לעזור אבל הם לא יכולים. בעסה.... :nixweiss:

Usually, we would offer a 50% discount code to redeem this, but as you are located in Isreal, our webstore doesn't unfortunately deliver there. I am very sorry about the situation.

פורסם

אני הייתי דורש שיחליפו את כל הסט. הרי העכבר הוא חלק מסט, ואם אין להם כבר זהה / חלופי שמתאם, מן הראוי שיחילפו לך את הסט.

אבל מצד שני גרמת לנזק פיזי.. ככה שזו החלטה של המצפון שלך :)

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שאני במצב לדרוש משהו. הרי הבעיה לא נגרמה באשמתם אלא באשמתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים