פורסם 2012 במאי 1013 שנים אני חושב על ללמוד מדעי המחשב.. אין לי ידע קודם בתחום.חשבתי ללמוד במכללה שנחשבת "טובה", במרכז הארץ.. האם אריאל נחשב מוסד אקדמי טוב במדעי המחשב? אשמח גם לשמוע על המלצות למוסדות נוספים גם..
פורסם 2012 במאי 1013 שנים מחבר אם אתה הולך למכללה אז רק לאקדמית תל אביב יפואם אתה אומר שם אתה יכול להסביר לפחות.. למה היא עדיפה וכו'
פורסם 2012 במאי 1013 שנים לא מדוייק. יש גם את אפקה והמרכז הבין תחומי. בכל מקרהאם לא הצלחת להתקבל לאוניברסיטה כנראה יש סיבה.מדמח זה לימודים קשים ומפרכים.
פורסם 2012 במאי 1013 שנים מחבר נכון יש ויש שאלתי עם יש הבדל ברמה בין המקומות נגיד בין אריאל ולמכללות נוספות אפקה וכו'.. ומה יותר נחשב במכללות..עדין לא קיבלתי תשובה לשאלה..
פורסם 2012 במאי 1013 שנים מחבר אריאל לא נחשבת בכלל בתחום מדעי המחשב.חשבת על האוניברסיטה הפתוחה?לא ממש מכיוון שזה לימוד עצמאי..פחות מועדף עלי.מה כן נחשב?
פורסם 2012 במאי 1013 שנים מבחינת המעסיקים היא נחשבת למכללה הכי טובהלא בשום מעסיק שאני עבדתי או מכיר ישירות.הבין תחומי כבר יותר לכיוון , אבל התנאי קבלה שלהם והשכ"ל שלהם גבוהה למדי.ליביו
פורסם 2012 במאי 1013 שנים לא ממש מכיוון שזה לימוד עצמאי..פחות מועדף עלי.מה כן נחשב?יש שם הרצאות פרונטליות כמו בכל מקום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.