עבור לתוכן

בעיה עם רוואטר NETGEAR VVG2000 של בזק - נדפק אחרי שמעבירים אותו למצב ברידג'

Featured Replies

פורסם

כבר רוואטר שני ברצף של NETGEAR VVG2000 מבזק (לאחר מעבר לNGN 100) ברגע שמעבירים אותו למצב Bridge (אני מחבר אותו כמודם לאווטר אחר) הוא מתפגר. מנסה להסתנכרן, או שהוא לא מצליח אחרי כמה שניות ומיד עושה ריסט או שהוא מצליח ומיד שניה לאחר מכן עושה גם ריסט. לאחר שינוי ההגדרות הנ"ל שום דבר לא עוזר יותר, לא הארד ריסט, לא עדכון קושחה ולא שום דבר אחר שנסיתי. הדרך היחידה להתעסק איתו היא לנתק את הכבל טלפון שלא יסתנכרן ואז אפשר לעבוד עם הממשק. אבל אי אפשר לחבר אותו לחיבור טלפון. לבזק אין מושג ופשוט אומרים לי להחליף אותו שוב. אין להם בבזק סטור את ה-DLINK ואני לא בטוח אם יש ומודם VDSL בלבד שהוא לא ראווטר אלחוטי. למישהו יש מושג אם יש משהו לעשות עם הראווטר הנוכחי או עצה אחרת?

תודה רבה!

פורסם

תנסה לרדת במהירות.

יכול להיות שהוא לא מצליח להסתנכרן על המהירות שאתה מוגדר בה עכשיו.

אתה יכול לנסות לבקש את ה D-link.

פורסם
  • מחבר

האמת שנסינו את זה אתמול עם הראווטר הקודם וזה לא עבד. מה גם שהמכשיר עובד תקין לפני שמבצעים את השינוי הגדרות הזה גם על המהירות הנוכחית. רק אחרי העברתו למצב ברידג' הוא מתפגר. קטע מוזר מאוד. ממש באג.

פורסם

קח מבזק אחד שמקונפג מראש כbridge. זה אפילו בחינם, בהשאלה... (אם לא קנית כבר "בטעות" ב24 תשלומים...)

אולי יש קשר לגירסת התוכנה. עדיף שתהיה גרסת TEST1 /אוTEST2 . לפחות ככה זה אצלי...

פורסם

גם לי זה היה קורה עם ה- Netgear, עד שהוחלף ל- D-Link (ואיתו הכל טוב, בנתיים), עכשיו בזק רוצים שאני אחזיר את ה- D-Link ואקח שוב Netgear שמוגדר כ- Bridge אחרי שהם הואילו בטובם להעביר אותי לשיטת ההשאלה.

אני עכשיו נלחם איתם כדי שישאירו לי כבר את ה- D-Link, גם ככה הוא משמש אותי כ- Bridge. לא מבין למה הם נחושים לקבל את ה- D-Link בחזרה, היות ואת ה- Netgear שהם נותנים כמוגדר ל- Bridge ניתן להפוך לנתב בקלות.

פורסם

לא מבין למה הם נחושים לקבל את ה- D-Link בחזרה, היות ואת ה- Netgear שהם נותנים כמוגדר ל- Bridge ניתן להפוך לנתב בקלות.

אני לא מבין למה אתה מתעקש. כמודם - שניהם טובים. הDLINK אפילו מוגבל ל80 מגה, והNETGEAR לא.

http://dlink.ru/mn/products/5/1349_b.html

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1669927#1669927

לו היית אומר לי שאתה משתמש בו כנתב, הייתי אולי מבין (איכות אלחוטית, או אולי ענייני CPU/זכרון).

לגבי בזק - הניחוש שלי - שכרגע יש רק לNETGEAR מספר קטלוגי כמודם, ו"המערכת" פשוט לא מאפשרת ל*פקידים* להשאיל משהו אחר...

פורסם

^ יש לי כבר את ה- D-Link (מוגדר כ- Bridge), הדרישה של בזק היא להחזירו ולקבל במקומו את ה- Netgear. סתם טירחה בשבילי.

יש לי 2 נתבי D-Link (על 2 קווי אינטרנט 100 מגה) אני מקבל איתם מעל ל- 90 מגה אמיתי, וזה גם בגלל שנתוני הקו שלי לא נותנים יותר (אני מסונכן על 90-120 מגה, לרוב על 102 מגה), כך שהתאוריה של ה- D-Link לא נותן 100 מגה מופרכת. הנתב שבקישור אינו ה- D-Link שבזק מספקים, אין בניהם כל דמיון למעט שם הדגם (למרות שאני לא שולל שיכול להיות שרק המארז שונה, אך ב- 90+ מגה הוא תומך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים