עבור לתוכן

עזרה בבחירת יצרן לGTX 680 של GIGABYTE חסר במלאי, מישהו מכיר את ZOTAC?

Featured Replies

פורסם

הגעתי ל KSP בשביל להזמין מפרט מאוד איכותי של מחשב גיימינג.

כשסיימנו עם ההזמנה המוכר ציין שGTX680 של GIGABYTE חסר במלאי ויגיע רק בעוד שבועיים שלושה ויש רק את הכרטיס של ZOTAC עם שנתיים אחריות הוא גם לא כל כך התלהב מZOTAC.

מה אתם אומרים חברים? לא רק שאני לא מכיר את ZOTAC גם האחריות היא לשנתיים במקום לשלוש שנים.

בגדול, אין לי בעיה לחכות לכרטיס מסך הזה, רק הבעיה שלי היא דיאבלו 3, אפשר להסתדר עם הכרטיס מסך המובנה HD 4000 של אינטל במשחק דיאבלו 3 בכבוד עד שיגיע כרטיס המסך המבוקש?

תודה מראש לכולם!

פורסם

הייתה לי אותה בעייה פשוט רכשתי את הכרטיס מ-TMS .אולי יש להם עוד במלאי.

פורסם

אין ספק ש ג'יגהבייט יותר איכותית ונותנים אחריות ליותר זמן

תפנה לחנות אחרת ותרכוש משם את הכרטיס אלא אם כן KSP כרגים עושים בעיות

פורסם

אין בעיה עם כאטיסי ZOTAC

היה לי GTX260 וכרגע הGTX570 ואין איתם בעיה.

וגם החברה היא חברה די מוכרת בחו''ל וגם מספקים אחריות lifetime (לכל החיים) בארה''ב וקנדה.

פורסם

בחול אין איתם בעיה בארץ למה להפסיד שנה שאפשר לקבל 3

פורסם

אני רק הסברתי לבחור שאין בעיה עם הכרטיסים שלהם ושZOTAC לא פחות איכותית מGIGABYTE.

ולרוב כרטיסי ZOTAC עולים פחות מכל חברה(ASUS GIGABYTE וכו...) בכ100-200 ש''ח.

פורסם

Zotac, Sapphire, INNO3D, MANLI

מותגים של PC PARTNER

חוץ מהאחריות אין שום בעיה, ודרך אגב לדיאבלו 3 לא צריך GTX680.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שלדיאבלו 3 מספיק גם HD4000, פשוט זה המשחק שאשחק בקרוב ככה שלא קריטי עבורי לחכות שבועיים שלושה בשביל ה680.

בכל אופן מצאתי את הכרטיס בחנות אחרת ומסרתי אותו לחנות שמרכיבה לי את המחשב, תודה לכולם...

רק לצורך העניין אני יודע ש ZOTAC חברה מצויינת אחרי מה שרשמתם וגם אחרי שקראתי עליה היום קצת באינטרנט, אבל עוד שנה לאחריות עשה את כל ההבדל.

פורסם

*חבל שבחור יפסיד שנה אחריות לא????

פורסם

אם אין הבדל גדול במחיר, אז כמובן עדיף לבחור כרטיס עם 3 שנים אחריות. פשוט כתבת לפני ש GIGABYTE יותר איכותי, וזה לא נכון. ZOTAC לא פחות איכותית מ GIGABYTE.

פורסם

הכוונה שלי הייתה לגבי האחריות ובסטטיסטיקה שלי לZOTAC היו לי הרבה החזרות אתה יכול להיתקשר לגראנד ולבדוק כמה חזרות היו לו אם כרטיסי מסך ותיתקשר למור לוי ותראה כמה ג'יגהבייט חזרו ותבין אחרת :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים