פורסם 2012 במאי 913 שנים שלוםיש לי מחשב טאבלט WIN 7 של DELL עם תחנת עגינה של JBL.לצערי בתחנה אין חיבור לתצוגה חיצונית.לכן אני מבקש המלצה למסך לא יקר מדי שיתמוך בחיבור USB 2.0לא אכפת לי אם אצטרך לספק לו חשמל נפרד.לשימוש משרדי בסיסי ביותר. (עבור משתמש בארגון).
פורסם 2012 במאי 913 שנים אין מסך כזה בשוק בארץ ככל שידוע לי. אתה צריך מתאם USB-DVI או USB-VGA או להחליף תחנת עגינה.
פורסם 2012 במאי 913 שנים מחבר זאת תחנת העגינה היחידה שיש למחשב הזה.ראיתי שAOC אמורה להשיק משהו בקרוב? ידוע לך?מנסיונך המתאמים האלה עובדים טוב?ראיתי כמה כאלה אבל הם לא מגיעים לרזולוציה 1080P של המסך.
פורסם 2012 במאי 913 שנים המסך של AOC כבר קיים ונמכר, אך טרם ראיתי אותו זמין בישראל:http://www.amazon.com/AOC-E2251FWU-22-Widescreen-Monitor/dp/B0073BOCNUלשימוש משרדי בסיסי זה יתאים. זה לא יתאים למשחקים וכנראה גם לא לסרטים עקב קצב העברת הנתונים המוגבל של USB2, שלא מספיק להרבה פריימים בשנייה ברזולוציה גבוהה.
פורסם 2012 במאי 1413 שנים מחבר שאלה לגבי כל המתאמים האלה.רובם אומרים שהם מאפשרים מצב CLONE או EXTENDED.אבל CLONE יוכל להוציא רק את הרזולוציה של המחשב. כך שאם מדובר במחשב נייד שמחובר למסך FHD הוא יוכלרק לשכפל את הרזולוציה הנמוכה של הנייד.וEXTENDED לא עוזר לי כי לא מדובר בצפייה בסרטים אלא עבודה משרדית.אלא אם כן אוכל להפוך את הסדר ולקבוע שהמסך החיצוני יהיה הראשי?מישהו יודע אם אפשר פשוט להעביר את התצוגה כולה למסך השני עם מתאמים כאלו?
פורסם 2012 במאי 1413 שנים לא רואה סיבה שלא, אבל אל תתפוס אותי במילה, כי לא התנסיתי עם מתאמי תצוגה בUSB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.