פורסם 2004 בינואר 421 שנים הורדתי את התוכנה הנ"ל ולפני ההתקנה היא שלחה לי הודעה שבגלל שאין לי winmedia player 9 יכול להיות שיהיו בעיות בהרצתה.. אז הורדתי את המדיה פלייר 9 והתקנתי את התוכנה .. כשאני בא להיכנס לתוכנה היא שולחת לי 2 errors . משהו על קובץ keren32.DLL מה הבעיה ?! אני זוכר שפעם מישהו רשם שצריך לעשות משהו אבל אני לא זוכר מה וגם עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי שום דבר.. :-\ צריך עזרה בבקשה
פורסם 2004 בינואר 421 שנים אתה צריך את Windows Media Encoder 9 ולא את Windows Media Player 9, גם לי הייתה ת'בעיה הזאת וזה נפתר אחרי שהורדתי את זה.התוכנה זמינה ישירות מהאתר של מיקרוסופט...
פורסם 2004 בינואר 421 שנים נכון אתה צריך לעשות בידיוק מה ש MaSTeR NaRGiLa אמר גם לי היתה את הבעיה הזאת והיא נפתרה לאחר הורדת התוכנה
פורסם 2004 בינואר 521 שנים מחבר אוקיי הורדתי את התוכנה windows media encoder 9וכשאני לוחץ על הקובץ התקנה במטרה להתקין את התוכנה היא שולח לי הודעה שרשום בה" windows media encoder requires windows xp or 2000 in order to install"מה הבעיה ? חשבתי שאולי הורדתי בטעות את הגירסא ל-xp במקום ל-98 (יש לי וינ 98) אבל כשנכנסתילאתר שוב חיפשתי ובדקתי ואין שום גירסא אחרת.. אז מה הבעיה ?
פורסם 2004 בינואר 1021 שנים מחבר סליחה שאני מקפיץ אבל לא ענו לי ואני לא מצליח למצוא פיתרון ...מישהו יודע מה הבעיה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.