עבור לתוכן

התקנת WIN7 בגרסת השדרוג (upgrade) שלו על קשיח אחר באותו המחשב?

Featured Replies

פורסם

1. מעביר למצב IDE בביוס.

2. מתקין XP כרגיל עד שלב הכנסת המפתח.

3. מפעיל את המחשב מחדש ומשנה למצב שיבן בביוס.

4. מתקין את WIN7 כרגיל. במסך בחירת המחיצות אתה מוחק את המחיצה שXP יצרה ויוצר חדשה.

זהו. את כל זה כבר כתבתי קודם.

• תגובות 32
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן, אבל אם אני מוחק את XP לפני התקנת 7, זה כמו שאני יתקין 7 בלי XP. זה גם מה שכתוב באתר של Microsoft.

להכניס את המפתח או שלא?

פורסם
  • מחבר

את המפתח של XP להכניס או שלא? אחרי שהכנסתי או שלא (לפי מה שתגיד), ישר אחרי השלב הזה לכבות? אפילו לא להמשיך לשאר השלבים? להכניס את המפתח של 7 במהלך ההתקנה שלו (לא כמו ש-IVAN כתב)?

4. מתקין את WIN7 כרגיל. במסך בחירת המחיצות אתה מוחק את המחיצה שXP יצרה ויוצר חדשה.

אני מתכוון להקצות ל-XP את כל השטח של ה-SSD, אחרי שאני מעלה את 7 (דיסק ההתקנה) על ידי BOOT לעשות Delete ל-SSD ואז להתקין עליו את 7?

אם זה מניסיון אני יעשה את זה. אין לי כוח לכל בעיות החוקיות, פעם סבלתי מזה (היה לי מקורי, אחרי פרמוט הוא החליט שהוא לא חוקי).

פורסם

לא צריך להכניס מפתח לXP. הפעלה מחדש ודי. בהתקנת 7 פשוט תמחק את המחיצה שהXP יצרה ותתקין על כל הדיסק. את המפתח של ה7 תזין בהתקנה כרגיל (לא כמו שאיוון אמר).

פורסם
  • מחבר

איך להפעיל מחדש? זה לא שיש מקום ללחוץ הפעלה מחדש, אתה מתכוון לעשות ריסט (זה לא יכול לפגוע בנתונים על ה-SSD?)?

סליחה על החפירה אני לא רוצה לטעות.

פורסם

ctrl + alt +del. אם זה לא עובד תעשה ריסט. לא יקרה כלום

פורסם
  • מחבר

XP יוצר מחיצה משלו, זה לא מה שאני קובע? אני עושה DELETE למחיצה/SSD (שבו XP מותקן) וזה ימחק אותו ולא יעשה בעיות עם הרישוי? זו שאלתי האחרונה.

תודה על הסבלנות עד העכשיו.

פורסם

בהתקנת הXP יוצרים מחיצה או משתמשים בקיימת. בהתקנת ה7 מוחקים את המחיצה הנ"ל ומתקינים "על נקי". ההתקנה מסמנת לעצמה שהיתה מערכת הפעלה קודמת וכך מקבלת את המפתח של גרסת השדרוג. עשיתי את זה עשרות פעמים עם windows מהסתדרות המורים (גרסת שדרוג).

פורסם
  • מחבר

גם שלי מהסתדרות המורים, לא יכלו להשקיע ב-OEM או RETAIL? ;)

פורסם
  • מחבר

איפה ההגדרה הזאת נמצאת בביוס (המפרט בצד ואיתו גם הלוח)? חיפשתי עכשיו ולא מצאתי.

פורסם

מניסיון עם לוחות GIGABYTE אחרים - תחת האפשרות "Advanced bios features"

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל העזרה.

אני מסודר מהבחינה הזאת. גם קראתי את המדריך, כל הכבוד על ההשקעה.

פורסם
  • מחבר

מניסיון עם לוחות GIGABYTE אחרים - תחת האפשרות "Advanced bios features"

זה לא שם. אתה יכול להוריד את המדריך של לוח האם שלי (מפרט בצד)? אני חושב שזה נמצא בעמוד 47 תגיד לי אם אני צודק.

פורסם

תשקיע מינימום של זמן ומאמץ ותעלה את העמוד המדובר לפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים