עבור לתוכן

איך להשתמש בD-Link 2560U כ"מגדיל רשת אלחוטי"

Featured Replies

פורסם

שלום, ברשותי ראוטר פשוט וישן של Edimax וראוטר מודם של D-link 2560U.

כרגע הדלינק נמצא בקומה השנייה מחובר לקו הטלפון ואליו מחוברים קווית עוד 3 מחשבים, ובקומה הראשונה יש לי YES TOTAL ויש לי מכשיר כזה של YES שמוציא לי כבל LAN "עם אינטרנט" בקומה הראשונה, בעצם יש שם 2 יציאות, 1 הולכת לYES TOTAL ואחת לקחתי וחיברתי לאדימקס (בראוטרים הרגילים יש כניסה בצבע כחול שבדרך כלל מכניסים לשם מודם, ו4 כניסות צהובות, אז הכנסתי לכחול) בקיצור לא עשיתי כמעט שום הגדרות באדימקס, ויוצא שכשאני מתחבר אליו באלחוטי או חוטי, אני מקבל אינטרנט.

אני הולך לקבל עוד ראוטר מודם מחברת בזק, ואני מעוניין שהתפקיד של האדימקס יעבור לתפקיד של הדילינק.

הבעיה שבדילינק יש כניסת קו טלפון ולא כניסת LAN, מה עושים?

תודה מראש, מקווה שהייתי מספיק ברור.

פורסם

תן לי להבין אותך...

הראוטר הראשי הוא D-Link

הראוטר המשני הוא Edimax

כרגע עובד לך ה-Access Point

מה שאתה רוצה זה להביא עוד נתב מבזק ולחבר 3 נתבים כאשר (?) ראשי וה-1/2 האחר/ים משמש/ים כ-AP?

אם כן... אין שום בעייה...

אין לנתב כניסת WAN מכיוון שהוא מובנה מודם, ולכן הוא לא צריך שמודם יתחבר אליו...

פורסם
  • מחבר

הבנת לא טוב, אני אוסיף תמונה להמחשה:

243153521.jpg

פורסם

תגדיר לדילינק 10.0.0.133 (במידה והראוטר הראשי של בזק) ותבטל לו dhcp.

אתה יכול לחבר ליציאות לאן את הכבל אין בעיה.

פורסם

טוב אני מבין שאתה הולך לעשות תשתית VDSL בבית מעל 15 מגה של בזק אז כנראה יתנו לך DLINK 6740 או NETGEAR VVG 2000

אני ממליץ מראש שתיקח אפילו תתעקש אך ורק על הDLINK כי הטווח קליטה והניתוקים של הNETGEAR בלתי נסבלים,ואני אומר לך את זה בתור אחד שמתעסק עם-20 כאלו ביום, לDLINK יש אנטנות חיצוניות ולNETGEAR פנימיות

עם ראוטר DLINK 2560 U אתה לא תוכל לעשות כלום, כי אין לך דרך לחבר מה6740 DLINK(בתקווה :) ) ליציאת הADSL במודם ראוטר DLINK 2650U של בזק.

מה LAN1 בDLINK 6740 תעביר כבל רשת ליציאת ה WAN בראוטר EDIMAX שישמש אותך רק לצורך הYES MAX, כי הבנתי שהוא רחוק ממך

ובכל הבית תשתמש ברשת של הDLINK החדש

פורסם
  • מחבר

בזק סטור טוענים שהדילינקים שלהם הם מחודשים והם נותנים רק נט גיר.

הבעיה גם שהטיפילינק ישן ואיטי 54 ואני משתמש גם בשיתוף קבצים בין המחשבים שמחוברים ל לטיפילינק ולדילינק.

מה שזה שרשם מעלייך לא עובד? לחבר את הכבל לאן של הראוטר החדש לדילינק הישן?

איזה עוד פתרונות יש לי? אולי שהדילינק יתחבר באלחוטי לראוטר החדש?

פורסם

קודם כל כמה דברים:

1) אם אתה הולך לעשות מהירות של 15 מגה ומעלה בבית, אתה חייב שהמודם ראוטר של בזק שלך יהיה תומך VDSL והוא זה שיהיה מחובר לשקע טלפון בקיר,או הנטגיר או הדיליניק 6740,ובקשר לזה שזה מחודש זה לדעתי חוסר מלאי,אבל תסביר להם שאתה רוצה טווח מורחב בבית וזה לא משהו שהנטגיר יספק לך(יש לו אנטנות פנימיות לעומת 2 אנטנות חיצוניות של הDLINK) ותתעקש על הDLINK אולי יש מלאי בבזק פתח תקווה,

2) אתה לא חייב להחזיר לבזק את הDLINK 2650? ובכל מקרה אין לך מה לעשות איתו כי אין לך דרך לחבר כבל מהLAN של הראוטר שלך בקומה למעלה או מהLAN בקומה הראשונה של הYES MAX לתוך שקע הDSL בDLINK 2650

הנה פתרון יצירתי- הdlink 2650u תומך בWDS- יש כאלו שהצליחו ויש כאלו שלא- wireless bridge, זה דיי מוגבל והמהירות לא משהו אז אל תצפה לביצועים טובים כי בכל זאת ה2650 תומך בתקן G, ואז אתה מגביל את הראוטר החדש שתקבל גם לתקן G ובעצם אתה מאבד את כל היתרונות בתקן N החדש

http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

פורסם

זה עובד חבר כי מה שאתה מתאר יש אצלי בבית בדיוק :)

אבל גם ה 2650 יתן לך רק 54 באלחוטי

פורסם

יש לך אופציה לחבר את dlink הישן או את הראוטר EDIMAX/TPLINK הקיים שלך(אני לא רואה הבדל ביניהם במהירות כולם G) בגשר ברידג' אלחוטי שזה נקרא WDS,

או יש לך אופציה לחבר כמו שיוני עשה- כבל שיוצא מהLAN במודם ראוטר החדש ליציאת הLAN במודם ראוטר הישן של בזק, או לחילופין ליציאת הWAN בראוטר EDIMAX/TPLINK שלך

הנה תמונה להמחשה

RouterAsAP.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים