עבור לתוכן

FXP מופיעים בתוצאות החיפוש בכל פעם שמחפשים משהוא בגוגל

Featured Replies

פורסם

שמתי לב לכך שכל פעם שאני מחפש משהוא בגוגל, חלק מהתוצאות הראשונות שמופיעות שם הם מ-FXP (ראו תמונה מצורפת).

נראה לי שהם עושים משהוא על מנת לגרום לעצמם להופיע בין הראשונים בגוגל.

גם לי היו חוויות לא טובות עם FXP: העליתי לשם פעם דיון שבו אני מסביר למה מסכי LCD עם תאורת LED אינם מסכי LED, אולם רק בגלל שלא תייגתי אותו עם Pipe, הוא ננעל מבלי לתת לי אפילו צאנס לתייג אותו מחדש, וזאת למרות שהוא לא עבר על שום חוק מחוקי FXP.

לאחר שראיתי שאין לי מה לעשות ב-FXP (נרשמתי אליו בטעות), ביקשתי מהם שיסירו לי את החשבון, שכן לא הייתה שם שום אופצייה להסיר את החשבון ידנית, אבל הם ענו לי כי הם "אינם מסירים משתמשים מ-FXP"

כאשר איימתי עליהם שאני אתלונן עליהם במשטרה בגין נקיטת צעד בלתי חוקי זה (לכל משתמש חייבת להיות הזכות לבטל את החשבון שלו, אם הוא לא מעוניין לבקר יותר באתר), הם נעלו לי את הדיון.

פורסם

מה אתה מצפה מאתר של ילדים ערסים כול ה :screwy: נימצאים שם אתר שכולם שם בעלי כתיבה אלימה ולא נעימה ו 0 HIQ

פורסם

זה אתר של ילדי אימו, גיל ממוצע 14 - תסיק מסקנות

פורסם

"שלום משטרה, לא רוצים למחוק לי את היוזר בFXP"

פורסם
  • מחבר

בזמנו, לא ידעתי ש-FXP הוא אתר גרוע, במובן של רמת דיונים, התנהגות הגולשים וכדומה, ורק פה ב-HWZONE גיליתי זאת, מדיונים שהזכירו בהם את FXP.

לפני שהגעתי לפה, הייתי פעיל באג'נדה, דרך חשבון שפתחתי בנענע10.

אך הרגשתי שפורום המחשבים של אג'נדה הוא נטוש (כל הדיונים שלי שם היו רק עם מנהל הפורום).

אז מישהו סיפר לי על הפורום הזה, ומאז עברתי לפה ונענע 10 הסכימו למחוק לי את החשבון שהיה לי שם (אם כי זה לקח חודש או זמן דומה לזה).

אחת הסיבות שאיימתי בפנייה למשטרה ב-FXP, היא שלא ידעתי לאן צריך לפנות במקרה שאתר מתנהג למשתמשים שלו ככה בצורה כזו ביזיונית.

פורסם

למה כל כך חשוב לך שימחקו את המשתמש?

פורסם

התגובה של המשטרה הולכת ישר לחתימה!

פורסם

LOL

:biggthumpup:

פורסם

משטרה: "יש לנו משהו קטן בב"ש וברחובות ואנחנו כבר איתך"

פורסם
  • מחבר

בגלל שאינני מעוניין שהחשבון שלי יישאר באתרים שאני הפסקתי את פעולתי בהם.

פורסם

ומה הסיבה שזה מפריע לך?

אתה משתמש בפייסבוק?

פורסם

לך תתעסק בדברים חשובים יותר..

פורסם

זה לא טוב לקורות חיים.

פורסם

די נו אתה פשוט לא אמיתי נכון?

בן כמה אתה?

פורסם

נו, פשוט תערוך שם את המשתמש כך שלא יכיל מידע שקשור אליך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים