עבור לתוכן

הרחבת טווח רשת אלחוטית - צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

ברשותי ראוטר TP-Link 1043ND שמשמש כראוטר ראשי (מתחבר למודם)

קניתי ראוטר נוסף של TP-Link דגם 841N כדי להרחיב את הטווח של האינטרנט בקומה העליונה.

את הראוטר קניתי לפני כמה ימים אבל עוד לא פתחתי אותו בגלל מס' סיבות, האומנם קראתי באתר של NETCHIEF שעדיף

לקנות ראוטר נוסף של אותה חברה שתומך WDS ולעשות גשר אבל כששוחחתי עם התמיכה של TP-LINK הם אמרו לי שהם ניסו את זה

והם לא ממליצים כיוון שיהיו לי הרבה ניתוקים. מה אתם אומרים להחזיר את הראוטר הזה ולקנות את ה-801ND שעליו המליצו לי בתמיכה?

הבעיה שלי איתו זה שאין לו חיבורים קווים נוספים שאני צריך בקומה העליונה לחיבור של 2 מחשבים בצורה קווית.

אם זה חשוב אז הראוטר החדש אמור להתחבר ל-1043ND באמצעות כבל רשת שמחובר לאחת היציאות שלו.

תודה לעוזרים זה ממש חשוב לי ..

פורסם
  • מחבר

אם היה חיבוטר בכבל, אין שום בעיה.

אבל הסברתי להם בתמיכה שמדובר בגשר ולא בריפרטר אבל הם אמרו שמהנסיונות שלהם זה גורם להרבה ניתוקים.

מה הסיבה שלהם לשקר לי? התומך שדיברתי איתו אמר לי שאם אני יבנה עם הראוטר החדש רשת אחרת עם ערוץ שונה לא יהיו לי ניתוקים אבל אני לא מעוניין לפצל את הרשת בבית שלי ל-2 רשתות שונות..

פורסם

אין לי מושג, אולי הוא חשב שדיברת על גישור אלחוטי עם WDS.

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג, אולי הוא חשב שדיברת על גישור אלחוטי עם WDS.

האמת שהסברתי לו טוב מאוד אבל בכל אופן אני יותר סומך עליכם בנושא הזה ולכן כדי שאני יהיה בטוח,

אם אני מחבר את הראוטר הנוסף (841N) בצורה קווית עם הראוטר הישן (1043ND) ועושה גשר בינהם

כאשר שני הראוטרים תומכים WDS האם הרשת האלחוטית תעבוד כמו שצריך ובלי ניתוקים חריגים או שעדיף לי לקנות AP יעודי?

מצטער על החפירות אבל אני פשוט מעדיף להיות בטוח לפני שאני פותח וכבר לא יוכל להחזיר..

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים