עבור לתוכן

עזרה ברכישת כרטיס מסך תקציב 1000 שקלים

Featured Replies

פורסם

מחפש כרטיס מסך חדש, כרגע יש לי HD4870.

מפרט: מעבד E8400 מומהר ל - 4.00

לוח P5Q

זיכרונות 4GB

ספק חזק, של קורסייר.

המערכת קצת ישנה, אבל חשוב לי שהכרטיס יהיה יותר חזק מהנוכחי. תודה.

פורסם

באמת יצאה גרסה לכרטיס עם 448 שיידרים במקום 384 אבל היא יקרה יותר ותחרוג מהתקציב. וגם לא נראה לי שהיא נפוצה ממש בארץ.

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-560-ti-448-core-review/1

יש גם גרסאות עם OC ויותר זיכרון, אבל הן יקרות יותר ולא ישפיעו לרוב בצורה דרסטית על הביצועים. כרגע זה הכרטיס שהכי כדאי לך לקחת בתקציב הזה.

פורסם

יש גם את זה ב - 60 ש"ח פחות - http://www.tms.co.il/product/10696

אבל עם שנה פחות אחריות, אם אתה מתכנן להישאר איתו הרבה זמן אז לך על הספרקל אבל אם תרצה לשדרג מוקדם יותר אז אולי עדיף לקחת את ה - INNO3D.

פורסם

תיקח את הראשון עם היותר אחריות אני לא מבין למה לא בשביל 60 שקל תפסיד שנה אחריות

קצת עקום אני חושב?

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שאלה, האם ניתן לשפר את יכולת הכרטיס עם OC?, כי זה גם פרט שחשוב לי וכי הכרטיס הנוכחי שלי ממש גרוע בזה.

ועוד שאלה, יש הבדל משמעותי ומורגש בינו לבין HD4870? ומבחינת רעש, הכרטיס הזה שקט? תודה רבה...

פורסם

בטח שיש אפשרות לשפר את הכרטיס ב-OC. הכרטיס גם שקט וקריר יותר מה-4870 וכמובן שהבדל הביצועים הוא גבוה. המאוורר יכול להרעיש רק בזמן משחק כשהטמפ' עולות, אבל גם ככה אתה באמצע משחק ורעש מהמאוורר לא אמור להדאיג אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים