עבור לתוכן

U.F.C. משעמם בגלל החוקים?

Featured Replies

פורסם

היי, התחלתי לצפות ב-U.F.C. ונכון לעכשיו ראיתי את שלושת הראשונים. ונורא נהניתי מהברוטאליות. שזה מרגיש בעצם קרב חופשי ולא סטרילי כמו אגרוף (שברים,דם, שיניים שעפות). לאחר קריאה בוויקי. גיליתי שהוסיפו מלא חוקים. האם זה ממשיך להיות מהנה או שזה נהפך ליותר עקר?

פורסם

עם ההשתכללות של עולם הקרבות בUFC הוא נהיה יותר מחושב - כל קרב בא עם תקטיקה שלמה שנבנית מצד כל אחד מהמתמודדים לאותו קרב , מאמנים , אומנויות לחיצה שידועות כעובדות וכו - זה ניהיה יותר משחק שח מאשר לרוץ ראשון ולסיים קרבות ב40 שניות כמו בUFC הראשונים.

מכיוון שזה ספורט ולא ספורט הדמים - אז כן הוא ניהיה "פחות ברוטאלי".

לא תראה יותר בעיטות כשהיריב על הרצפה , משיכות בשיער ועוד כמה דברים שהיית רואה בהתחלה. גם יש מערכת נורמאלית של סיבובים.

א ב ל , אם אתה מבין מה אתה רואה - זה מאוד מהנה ומאוד מעניין - משמעותית יותר מהראשונים. (וראיתי כל UFC ששידרו עד היום)

ליביו

פורסם

אני רואהUFC מאז UFC 67 ואני חייב להגיד שנהנתי מכל רגע. נכון שיש קרבות משעממים, אבל היי... שיעמום יש בכל ספורט אחר.

אבל בשביל רגעים כמו בשבת בUFC on FOX בקרב של ג'ונסון נגד ברי, אלו הרגעים שבגללם שווה לראות את זה.

פורסם

גם ברגע שתכיר את הלוחמים זה יהיה לך יותר מעניין... לפעמים יש קרבות של לוחמים פחות מוכרים שמגיעים להחלטת שופטים אבל עדיין זה יותר מעניין בישבילי מאשר לראות משחק כדורגל 90 דקות שנגמר בתיקו אפס.

בהתחלה נמשכים יותר לקרבות העמידה אבל ברגע שמבינים גם את משחק הקרקע אז זה לא פחות ברוטלי.. ( כמו שמיר שובר לנוגריה את היד ).

החוקים שנוספו רק תורמים לספורט והגיוניים...

אסור מכות לביצים.. זה סבבה זה באמת מגעיל ולא ספורטיבי, שימוש בכפפות דקות, סיבובים של חמש דקות... יענו דברים הגיוניים של ספורט לא של מורטאל קומבאט.

יש אבל כמה חוקים מוזרים כמו שאסור לתת ברך בפנים ליריב ששוכב על 4... שזה באמת מוזר או אסור לתת מרפק 180 מעלות ליריב ששוכב... גם מוזר.. אבל זה סיטואציות שבקושי רואים אז זה לא מפריע כמעט.

פורסם

החוקים נועדו נטו לשמור על בריאות השחקנים.

חוץ מזה יש חוקים של ספורטיביות (למשל אסור לקלל או לירוק).

פורסם
  • מחבר

הספורט הזה צריך לדמות כמה שייותר מצב אמת של קרבות. עודף חוקים מוציא מהעניין את המטרה שלו לטעמי. גם לא הבנתי? עכשיו זה כבר מן ליגה ולא מתכונת של טורניר החזק שורד?

בסופו של דבר כל שחקן צריך לעשות את החישבוים בעצמו אם להכנס או לא להיכנס לספורט הזה. אני גם די בטוח שכל הקרבות שנגמרים בהחלטות שופט זה בגלל שאוסרים על כל כך הרבה דברים. אני ב-UFC 8 וכבר עד שם היו קרבות שיכלו להגימר אחרת עם השופט לא היה מתערב

פורסם

לא עוצרים קרבות על דברים אסורים - עוצרים אותם על יריב שכבר לא יכול להגן על עצמו.

אתה עוד רואה דברים מוקדמים מאוד , שהתפקיד של השופט לא כ"כ ברור והם לא כ"כ מקצועיים.

בנוסף אם אתה מחפש דם - ולא ספורט - אז אתה לא תאהב לאן שזה הלך.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש לראות את הטבע האנושי החייתי ואת הרצון לנצח.

לא מחפש ברוטאליות ייתרה.

בינתיים אני מאוד נהנה מזה

פורסם

קצת קשה להשוות את הקרבות בUFC 1,2 לבין מה שתראה היום, זה בערך להשוות בין חץ וקשת לרובה סער, פשוט כי הספורט הזה

השתדרג מכל הבחינות- התווספו חוקים להגן על הלוחמים, יש קטגוריות משקל, הרמה של רוב הלוחמים גבוהה וכולם מקצוענים וכו' וכו'.

אני משוכנע שהספורט הרבה יותר טוב מפעם, בעיקר כי נכנס המון כסף שהוסיף להתמקצעות ולכניסת כשרונות אתלטיים מעולים לתחום.

אם אתה מתחיל לצפות אתה יכול לצפות באירועים (אני ממליץ להתחיל באיזור ה60,לפני פחות מעניין) או לבחור לוחמים מעניינים (רשימה קצרה ומומלצת- אנדרסון סילבה, GSP לפני ארבעת הקרבות האחרונים, רנדי קוטור,ג'ון ג'ונס וכו').

וזהו, תהנה, הספורט הכי מתפתח ומעניין כיום לטעמי.

פורסם

בתור מי שצפה במעל מאה אירועים ועונות ריאליטי אני מסכים עם מה שנאמר פה, הרמה עכשיו שונה לחלוטין מ-UFC 1, 2, 3. אם נהנית מהאירועים ההם, אני מעריך שאתה תהיה אוהד נלהב בהמשך הדרך. מה שכן, אתה חייב לדעת להעריך אתלטיות, טכניקה, התמדה וכוח רצון.

תמיד תהיתם איפה יש עוד אנשים כמוכם? :) -> http://www.takedown.co.il/ (קצת hijacking עדיין לא הרג אף אחד..)

פורסם
  • מחבר

כדי לא לשחוק את ההנאה מזה (וגם כי אין לי כל כך זמן) אני מגביל את עצמי לפרק אחד כל שבוע-שבועיים. אז ייקח לי זמן עד שאני אגיע ליותר חדשים (אני רואה בשלמות, עם הפרשנות). הם התחילו לעשות ממש הרבה אירועים בזמן האחרון, בשנים האחרונות זה קפץ בהרבה.

לדעתי משקל זה סתם, נחמד לראות את קרבות דוד מול גוליאט

פורסם

ולראות את דוד מנצח את גוליית או את גוליית מכסח את דוד :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים