עבור לתוכן

למה צריך סטרימר אם יש מחשב נייד?

Featured Replies

פורסם

חשבתי על זה, למה צריך סטרימר אם יש מחשב נייד שיכול להתחבר בHDMI לטלויזיה, להוציא את השימוש באפליקציות המיותרות שיש בסטרימר ואת יתרון הניידות שלו?

למטרת צפייה בסרטים באיכות HD בטלויזיה, האם יש הבדל בין שתי האפשרויות האלה?

פורסם

סטרימר הרבה יותר זול ממחשב.

פורסם

אם יש נייד אז מה טוב.

סטרימר משמש כפתרון זול יחסית לניגון וניהול הסרטים שברשותך.

בין אם הוא בעל כונן קשיח או שהוא מתחבר דרך רשת קווית/אלחוטית למחשב הראשי אשר משמש כמאגר קבצים.

בין השאר לסטרימר לא צריך מקלדת/עכבר (גם אם יהיו אלחוטיים), הוא בא עם שלט "רגיל".

פתרון קטן ואסתטי בסה"כ, למרות שיש גם מחשבים קטנים בגודל דומה שעושים את אותה עבודה ונקראית HTPC :)

אני אישית בשנייה אחת מחבר HDMI מהטלויזיה בסלון לנייד וקדימה לראות סרט 8)

פורסם

אם כבר יש לך נייד ולא אכפת לך להשתמש בו בתור HTPC, אז אתה צודק. אין טעם לקנות סתם סטרימר נפרד. תתקין את תוכנת ניהול המדיה האהובה עליך (אני בעד media portal החינמית) ויאללה :)

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

אין לי כרגע מחשב נייד, אבל אני בכל מקרה אצטרך אחד מתישהו בשביל לימודים וכו', ובא לי לראות סרטים באיכות HD בטלויזיה בסלון, אז חשבתי אולי אפשר כבר עכשיו לקנות מחשב נייד ולוותר על סטרימר.

מבחינת איכות התמונה וכו', האם יהיה שוני בין אם מפעילים את הסרט דרך מחשב נייד או סטרימר?

פורסם

כעקרון מחשב נייד יאפשר לך להשתמש בכל תוכנה שתרצה (כמו SPLASH PRO המצויינת). החסרון הוא שהוא קצת פחות נוח מסטרימר. הרבה יותר קל להיזרק עם שלט מאשר להתחיל להתעסק עם כבר וממשק של מחשב.

פורסם
  • מחבר

לא חושב שהנוחות תהווה לי בעייה.

מבחינת איכות התמונה והתצוגה, יהיה שוני בין אם הסרט מופעל דרך מחשב נייד או סטרימר?

פורסם

לא,

שניהם בדיוק אותו "מחשב"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים