פורסם 2004 בינואר 421 שנים מה הדרך הטובה ביותר לנקות מקלדת זאת השאלה שלי יש לי מקדלת של מיקרסופט מולטמדיה ...האפורה הזאת שבאה עם העכבר שאתה קונה אותהאז ככה אני רוצה לנקות אותה שתהיה כמו חדשה חיחיחיחייי ;D לפי דעדתי לכלוך על המקלדת זה דוחה אין לי הרבה לכלוך אבל יש מה הדרך הכי טובה לנקות את המקלדתנ.בעם חברי hwzone אני נעזר בהכל גם באך לנקות את המקלדת.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מטלית סחוטה במים זה בסך הכל פלסטיק.אם אתה רוצה לנקות בפנים אז פשוט פתח את הברגים ותעזר במברשת,אם אתה רוצה ממש יסודי אתה גם יכול להוציא את הכפתורים ולנקות אותם ביד או באמבטיה.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר מטלית סחוטה במים זה בסך הכל פלסטיק.אם אתה רוצה לנקות בפנים אז פשוט פתח את הברגים ותעזר במברשת,אם אתה רוצה ממש יסודי אתה גם יכול להוציא את הכפתורים ולנקות אותם ביד או באמבטיה.אחי זה מקלדת ..כבר הלכה לי מקלדת אחת ממים
פורסם 2004 בינואר 421 שנים עם הלכה לך כבר מקלדת אחתאז סימן שלא עשית משהו נכוןפשוט עם אתה שוטף יסודי(כולל הוצאות המקשים ושטיפתם)תחכה עד שכל המים יתיבשו ורק אז תחבר בחזרה למחשבואת המקלדת אל תשטוף עם זרם של מיםרק עם מתלית יבשה-רטובהאת הכפתורים שהם בחוץ אתה יכול לשטוף בכיף מתחת לברז
פורסם 2004 בינואר 421 שנים תפרק את המקלדת, תוציא את החלקים הפנימיים (החלק עם הלדים הכבלPS/2[אוUSB] והפלסטיקים השקופים עם החיישנים של הכפתורים)וזרוק לאמבטיה או לכיור מלא מים. מקלדת זה לא לוח אם/כ.מסך, אותה אפשרי לפרק ולנקות די בקלות.אם תרטיב את החלקים מפלסטיק(כפתורים וגוף המקלדת עצמה), לא יקרה כלום למקדלת.היא תתקלקל, רק אם יכנסו מים לחלקים הפנימיים שלה.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מה שאני עשיתי פעם (ובקרוב אני צריך לעשות שוב) זה לפרק את כל המקלדת למקשים ולוח.את הלוח כמו שהמליצו פה לפניי ניגבתי עם מגבת לחה ואת כל הפלסטיקים שמתי במדיח כלים (זה יוצא יותר נקי מלזרוק את החלקים לכיור).אחרי שהוצאתי את הפלסטיקים מהמדיח וייבשתי אותם טוב חיברתי הכל בחזרה והיא נראתה כמו חדשה.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים אני שוקל להקים START-UP לניקוי מקלדותמחפש מממנים...דרושים:מקש SPACE נקיENTER יד שנייה במצב טובסודיות מובטחת
פורסם 2004 בינואר 421 שנים תיקח קיסמיי אוזניים ותוציא איתם את הכפתוריםרק שתוציא אחד אחד, כדי שלא תשכח איפה כל מקש
פורסם 2004 בינואר 421 שנים תיקח קיסמיי אוזניים ותוציא איתם את הכפתוריםרק שתוציא אחד אחד, כדי שלא תשכח איפה כל מקש אני מעדיף מברגבכל זאת אל תיבש את המקשים בעזרת פןכי חבר שלי עשה את זה והשיפט שלו נראה כמו בומרנג
פורסם 2004 בינואר 421 שנים כל חודשיים בערך קופץ הדיון הזה מחדש. כל פעם אותן תשובות...למה לא לעשות חיפוש?http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=38350;start=0צוטט מפה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=47093;start=msg425546#msg425546
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר מה שאני עשיתי פעם (ובקרוב אני צריך לעשות שוב) זה לפרק את כל המקלדת למקשים ולוח.את הלוח כמו שהמליצו פה לפניי ניגבתי עם מגבת לחה ואת כל הפלסטיקים שמתי במדיח כלים (זה יוצא יותר נקי מלזרוק את החלקים לכיור).אחרי שהוצאתי את הפלסטיקים מהמדיח וייבשתי אותם טוב חיברתי הכל בחזרה והיא נראתה כמו חדשה.רעיון מצוין ! תודה אנשים !עכשיו המקלדת שלי תראה כמו חדשה אני הולך לעבוד על זה .
פורסם 2004 בינואר 421 שנים אני מעדיף מברגבכל זאת אל תיבש את המקשים בעזרת פןכי חבר שלי עשה את זה והשיפט שלו נראה כמו בומרנגמברג סורט את המקלדת..
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר באמת מישהו אמר פה שמברג סורט ממש לא טוב ! איזה דרך עוד יש להוציא את הכפתורים ומישהו יכל לה ביא תמונה של מקלדת שאני יזכור לאין כל חלק שייך ?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.